USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі за мажоритаркою проходять кандидати від «Слуги народи»: в області борються «старі» політики

У Запоріжжі за мажоритаркою проходять кандидати від «Слуги народи»: в області борються «старі» політики

За даними на 11.00 22 липня Центральна виборча комісія опрацювала 53% голосів жителів Запорізької області.

За попередніми даними, майже всі запорізькі «мажоритарники» нового скликання Верховної ради – від «Слуги народу».

В Комунарському і Олександрівському районі з великим відривом перемагає керівник запорізького Палацу спорту «Юність» Геннадій Касай. Незважаючи на те, що політик йде під прапорами «Слуги» його пов’язують з нардепом В’ячеславом Богуслаєвим. Раніше Геннадій Олександрович очолював спортивний комплекс «Мотор Січі». На сьогодні в його підтримку проголосували 44% виборців.

У Дніпровському та Заводському районі перемогу впевнено здобуває керівник «Зе Офісу» в Запоріжжі Роман Соха. Раніше Соха працював директором філії «Укрінбанку», «Сведбанку» і рекламного бюро. Після значився помічником нардепки Ірини Суслової (Самопоміч / БПП). А момент висунення не мав постійного місця роботи.

У Вознесенівському і Хортицькому районі за квотою все тієї ж «Слуги народу» перемагає далеко не нова для політики особа – Євген Шевченко. Виходець з Мелітополя в 2014 році вже намагався пройти до Верховної Ради від політичної партії «Воля». Має кваліфікацію юриста, яку отримав в Інституті права ім. В. Сташиса.

У Шевченківському районі Запоріжжя вперше за довгий час виборці відвернулися від президента «Мотор Січі» В’ячеслав Богуслаєв і віддали перевагу нікому невідомому весільному фотографу Сергію Штепі від «Слуги народу». Молодий чоловік закінчив факультет журналістики в ЗНУ і працював позаштатним кореспондентом і фотографом в декількох друкованих виданнях.

По округу №79, 81 і 82 в Запорізькій області перемагають також представники «Слуги народу» – Юлія Яцик, Павло Мельник і Марина Нікітіна.

А ось в Мелітополі і Бердянську триває справжнісінька гонка. Так, жителі Мелітополя і Мелітопольського району найбільше голосів віддали за нинішнього мера міста і черешневого бізнесмена Сергія Мінько. На 4% від нього відстає діючий мелітопольський нардеп Євген Балицький.

У Бердянську попередньо перемагає один з найвпливовіших людей міста, нардеп минулого скликання Олександр Пономарьов. Всього лише на 2% від нього відстає представник «зеленої» команди Віталій Боговін.

5

Запорожец2019-07-23 00:05:08
Нечего на зеркало пенять...дальше знаете.
Никак2019-07-22 15:10:33
Буряку, не надо было брать в команду Пустика! и поменьше закатывать концертов. А, деньги потратить на премии работникам предприятий. Был бы толк. Да и плотину под выборы не надо было делать, а немного раньше. Весь народ озлобился и вот результат.
Неухоженный город2019-07-22 12:00:17
Если вы считаете, что в Запорожье мэр работал....скорее всего вы не видели других городов, кроме Запорожья.
,,,2019-07-22 11:40:05
кп наше мiсто попортило рейтинги . поки мер работав , лисий розсилав платiжки за ненаданi послуги. а двiрникiв нема вообще....ось так один перепортив усiм..
,,,2019-07-22 11:37:17
кп наше мiсто попортило рейтинги . поки мер работав , лисий розсилав платежки за ненадан