USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі не будуть підвищувати вартість проїзду на вимогу перевізників – через карантин та обмеження пасажирів

У Запоріжжі не будуть підвищувати вартість проїзду на вимогу перевізників – через карантин та обмеження пасажирів

У Запоріжжі не зміниться вартість проїзду у громадському транспорті через введення карантину та значного зменшення кількості пасажирів у автобусах та маршрутках.

Про це повідомив міський голова Володимир Буряк у відео зверненні, опублікованому на сторінці мера у соціальній мережі.

«Є люди, які розхитують ситуацію, використовують паніку заради наживи. Я цього не допущу. До мене дійшли розмови про те, що деякі водії заявляють пасажирам, що будуть підвищувати вартість проїзду через те, що кількість пасажирів у транспорті має бути обмеженою. Якщо совість їм таке дозволяє, то я запевняю, що не дам їм цього зробити, – заявив міський голова. , – Карантин закінчиться, корона вірус вщухне, а ті, хто вирішив на цьому наживитися, в місті працювати не будуть. Я це вам гарантую».

Нагадаємо, в рамках карантинних заходів, введених Кабміном та міськвиконкомом для запобігання розповсюдження коронавірусу, відсьогодні у кожному автобусі чи маршрутці буде їхати не більш ніж 10 пасажирів. Це викликало обурення серед приватних перевізників.

Звернення до запоріжців

Останні дні були для всіх нас дуже напруженими. Ми звикаємо жити в умовах карантину. Я дякую всім за розуміння. Міська влада тримає ситуацію на контролі. Зараз – саме той час, щоб кожному з нас проявити мудрість, відповідальність, людяність та повагу до інших! Ми маємо об’єднатися, зберігати спокій і здоров’я!Про ціни на проїзд, підготовку лікарень та наступну сесію міськради – в моєму зверненні.

Опубліковано Владимир Буряк. Официальная страница городского головы Запорожья Середа, 18 березня 2020 р.

Читайте також:

Як запоріжці ігнорують розпорядження про обмеження кількості людей в громадському транспорті, — ВІДЕО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь на «Перший Запорізький» в Instagram!

2

Ирина2020-03-19 16:00:04
А почему в автобусах 10 пассажиров, если разрешено 20? Мер города, проедемся вместе, с пересадкой, с Шевчика на Бабурку?
Mihas2020-03-18 18:59:05
Доплачивайте ...