USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі комунальні служби ліквідують наслідки нічних «прильотів», – ФОТО

У Запоріжжі комунальні служби ліквідують наслідки нічних «прильотів», – ФОТО

У Запоріжжі міські служби продовжують займатися ліквідацією наслідких нічних ракетних ударів.

Про це повідомив в.о. мера Анатолій Куртєв.

«Не дивлячись на те, що сьогодні неділя, працівники комунальних служб, співробітники міської комунальної спеціалізованої воєнізованої аварійно-рятувальної служби та технічний персонал медичних та освітніх закладів працюють над усуненням наслідків ворожих обстрілів. Ми, разом з заступниками міського голови і керівниками районних адміністрацій, продовжуємо сьогодні організовувати та контролювати виконання усіх робіт, – повідомив очільник міста. – Місто зі свого резерву надало керуючим компаніям, ОСББ та мешканцям приватного сектору будівельні матеріали (зокрема скло, шифер, плити OSB) згідно з отриманими заявками. Також ремонтними матеріалами знову допомогла гуманітарна місія «Проліска». Усі згуртувалися і навіть у вихідний день працюють, щоб якнайшвидше усунути наслідки обстрілів».

Втім, як повідомляє в.о. мера, деякі управляючі компанії залишилися осторонь.

«Вони вирішили, що можуть відпочивати в той час, коли мешканці будинків сидять з розбитими вікнами та зруйнованими покрівлями. Закликаю їх також якнайшвидше долучатися до роботи», – повідомив Куртєв і попросив мешканців пошкоджених багатоквартирних будинків контролювати проведення відновлювальних робіт.

Як уже писав «Перший Запорізький», сьогодні близько опівночі російська армія завдала черговий ракетний удар по Запоріжжю. Попередньо було 10 «прильотів» по обласному центру та селу під Запоріжжям. Удари завдавалися по об’єктам інфраструктури. В одному з районів було знеструмлено електропідстанцію, пошкоджено житлові будинки, лікарню, заклади освіти.

Ракетний удар по Запоріжжю: у результаті сталася пожежа на одному з підприємств міста, – ФОТО


Читайте також:

Російська армія завдала черговий ракетний удар по Запоріжжю: є поранені,  ушкоджені зазнали заклади освіти та лікарня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0