USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі «чорні» ріелтори обманом заволоділи квартирою чоловіка

У Запоріжжі «чорні» ріелтори обманом заволоділи квартирою чоловіка

Зловмисники запропонували самотньому мешканцю Запоріжжя обмін його двокімнатної квартири із доплатою. Довірливий чоловік став жертвою шахраїв та втратив свою нерухомість вартістю 700 тисяч гривень.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Скориставшись пригніченим станом чоловіка через смерть близької людини, двоє псевдорієлторів запропонували обмін двокімнатної квартири, на житло меншою площею з доплатою. У результаті чоловік отримав орендоване помешкання без належних побутових умов. Зрозумівши, що став жертвою шахраїв — звернувся до поліції.

У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України правоохоронці встановили особи «чорних» ріелторів та припинили їхню діяльність. У ході низки обшуків за місцями їхнього проживання у Запоріжжі та Києві вилучили мобільні телефони, документи та інші речові докази.

Зловмисникам повідомлено про підозру у шахрайстві у великих розмірах. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 19:00 до 7:00. Згідно з інкримінованою статтею їм загрожує до 5 років ув’язнення.

У Запоріжжі викрали людину: силоміць заштовхали в авто, добу утримували в підвалі та вимагали гроші.


Читайте також:

Ворог завдав ракетні та артудари по Запорізькій області: є постраждалі.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0