USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі планується виступ українського репера, який брав участь у фестивалі в «ДНР»

В Запоріжжі планується виступ українського репера, який брав участь у фестивалі в «ДНР»

У квітні в Запоріжжі на одному з майданчиків планується концерт репера з Кривого Рогу, який виступав на реп-фестивалі в «ДНР».

Один з концертних майданчиків в Запоріжжі опублікував афішу із виступом репера на ім’я Тіпсі Тіп (Олексій Антіпов).

На сторінці в соціальній мережі самого артиста анонсу не було, тому журналістка «Першого запорізького» вирішила уточнити, чи відбудеться концерт. В клубі відповіли стверджувально:

Ще у 2020 році Тіпсі Тіп в інтерв’ю порталу rap.ua заявляв, що проводити виступи на території України йому заборонено:

— Не выступаю я дома лишь потому, что мне не позволяют этого делать некоторые органы, назовем их так. Конкретно я узнал об этом в 2014 году, когда была назначена дата концерта, запущена реклама, билеты в продаже, а за два дня до концерта к руководству клуба заходят некоторые люди, показывают свои отличные документы и говорят: «Концерта не будет – точка». Я хотел бы обозначить: я гражданин Украины, не понимаю, в чем проблема. Выступал в украинском Крыму – не понимаю, в чем проблема. Въезжал туда с украинской стороны – не понимаю, в чем проблема. Это формальное мое объяснение.

Олексій сам визнав, що однією з підстав для заборони концертів було його привітання підписників у соціальній мережі з 9 травня із зображенням георгієвської стрічки (забороненого в України символу). В інтервью він також назвав себе “етнічно російським українцем”.

Тіпсі Тіп все у тому ж інтерв’ю заявив, що згоден із думкою про те, що “Україні вигідніше мати дружні відносини з Росією”, а “Україна, Росія і Білорусь – один слов’янський народ”.

— Плюс эти новости… Там озлобили одних, тут озлобили других. От этого есть какой-то выигрыш? Тебе от этого стало лучше жить? Мне – нет. Отменили авиасообщение – кому от этого лучше? Что, Путин теперь такой сидит и думает: «Блин, отменили авиасообщение, как же теперь тяжело»? Да ему по*** на это! Зачем это сделали? Кому от этого хуже? Нам – людям. 

Окрім заяв, Тіпсі Тіп відзначився тим, що мав виступ у 2017 році в так званій “Донецькій Народній Республіці” на реп-фестивалі “Лава-Фест” (все на тому ж порталі rap.ua написали, що “за украинский след на концерте отвечал “двойник Типси Типа”).


Читайте також:

У Запоріжжі силовики вилучили партію комплектуючих для військового флоту РФ

Стали відомі подробиці обвалу у офісній будівлі у Запоріжжі, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

8

рассийский рэпер это нигер в доспехах2021-03-31 11:27:44
Какие тупые отмазки у недорэпера из Запорожья,ну не чего ты главное приезжай тебе по ходу объяснят))
Ждем2021-03-31 07:14:15
Хочется дотронутся до звезды
Wu-Tang2021-03-30 16:08:59
з нього такий репер, як з мене балалайка. only american rap (east / west) rulezz.. решта туфта попсова!
В Запорожье патриоты обещают сорвать концерт криворожского рэпера, «двойник» которого выступал в «ДНР» (ФОТО) | Портал Акцент2021-03-28 18:02:53
[…] разместили анонс концерта, а журналистам «Первого Запорожского» в заведении сообщили, что уже можно бронировать […]
У Запоріжжі активно анонсують приїзд репера, який виступав на фестивалі для терористів - regionnews.net.ua2021-03-28 11:18:19
[…] У Запоріжжі ононсують концерт репера з Кривого Рогу  Типсі Типа (Олексія Антипова), про це пише Перший запорізький. […]
ЗеГидрант2021-03-28 10:46:17
О, отлично, руссофашистский братушка. Щас пару фунфыриков бояры выжру и посовкодрочу на ч. ленина, с. ралина
Шекспир2021-03-28 06:52:53
О времена! О нравы! Какое-нибудь чмо, ноходящееся в современной власти, имеет право запрещать слушать, смотреть, покупать, ездить, думать.
Незнайка2021-03-27 18:25:43
А Зеленский тоже выступал в ДНР. Об этом недавно сообщали. А ему разрешают выступать!