USD: EUR:
... в Запорожье
В Запоріжжі на три роки заборонять працювати відомому спортивному магазину в центрі міста

В Запоріжжі на три роки заборонять працювати відомому спортивному магазину в центрі міста

Через введені президентом Зеленським санкції щодо деяких груп компаній, в Запоріжжі перестане функціонувати магазин «Спортмастер».

У перелік компаній, проти яких Рада національної безпеки і оборони України ввела санкції, потрапила і мережа магазинів «Спортмастер». Це стало відомом з опублікованого указу президента України.

Зареєстрована в Сінгапурі головна компанія Sportmaster Operations Pte. Ltd володіє мережею магазинів спорттоварів в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані і Польщі.

Крім «Спортмайстера», під обмеження також потрапили Севастопольський національний технічний університет, а також компанії АТ «НПЗП Менеджемент», АТ «Новошахтинський завод нафтопродуктів», АТ «Фармацевт Плюс», ТОВ «Дон експорт», ТОВ «ІСС-Софт», ТОВ « Інду-софт », ТОВ« Роузвуд Шиппінг », ТОВ« Торговий дім «Донецькі вугілля», ТОВ «Біотек», ТОВ «Гемодженікс», ГО «Медобладнання» і ТОВ «Тосол-синтез трейдинг».

Всім зазначеним юридичним особам на три роки заборонять торгові операції, транзит ресурсів, перевезення на території України. Також організації не зможуть вивести капітал за межі країни.


Читайте також:

У Заводському районі Запоріжжя поліцейські викрили підпільний гральний заклад, – ФОТО

У Запоріжжі 18-річний юнак випадково застрелив з рушниці свого товариша, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

7

Вася2021-02-23 14:54:45
для " мімоходом" і " ну а чьо". А скакать в 2014 на тому грьобаному Мандані було не в западло? Доскакались шуты? Сидите и не скулите. Ст. 109 Кримінального Кодексу говорить - Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади і бла бла бла... Доскакались?
Ну а чё!2021-02-21 22:30:59
Байден дал добро! Как по мне - давно пора! Хошь остановить войну на Добассе и вернуть Крым - бей точечно!
Мимоходом2021-02-21 19:12:54
Так откровенно отжимать бизнес даже зек Янык стеснялся! Это не по понятиям! И не по закону! Шутам позволено ВСЁ! В том числе плясать в ДНР и продаваться в Россию.
Олег2021-02-21 17:36:43
Все по методу коломойши-долги платят только идиоты.) А еще конкурентов лучше всего закрыть (задешево отжать)и продать очередным лох.м эээ инвесторам! Ибо только конче... ээээ ло.и ээээ гениально прозорливые! инвесторы будут вкладывать деньги в Украину. А тем ушастым , кому повезло уже вложить... ну ждите названия своих компаний в списке очередных санкций. Клоуны у власти получились еще хуже , чем бандиты.(
Аляулю2021-02-21 14:52:17
А как же, рос. картофан, сало, нефтепровод, по которому перестанут снабжать ЕС?
ЗЫ2021-02-21 14:17:22
Так получается все это время связи с РФ были? А как же "остаточне прощавай"? Не удивлюсь, если они про запас пару компаний не добавили в список.
Арсений2021-02-21 11:51:31
Херней занимается Зеленский и вся ЗЕленая молокососов от власти.