USD: EUR:
... в Запорожье
У «Слузі народу» розповіли, за що вигнали запорізького нардепа з фракції

У «Слузі народу» розповіли, за що вигнали запорізького нардепа з фракції

У партії заявили, що Шевченко поставив під загрозу відносини України з міжнародними партнерами.

Про це розповів глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко.

 “Своїми діями Шевченко поставив під загрозу відносини України з міжнародними партнерами, а також завдав шкоди міжнародному іміджу України як передбачуваного партнера з послідовною політикою, який керується демократичними європейськими цінностями”, – пояснив Корнієнко.

За словами голови партії, більшість депутатів підтримали виключення Шевченко через систематичні висловлювань і дій, які розходяться з політикою президента. “Ми послідовно демонструємо нашу політичну позицію, і, якщо людина її не підтримує, цілком логічно, що він відправляється в самостійне плавання. До того ж, судячи з телеграм-каналу Євгена Шевченка, він дуже радий цьому і готовий далі робити політичну кар’єру”, – сказав Корнієнко.

За його словами, крім вираження власної політичної позиції, Шевченко дозволяв собі заяви в сфері зовнішньої політики, неузгоджені ні із Зеленським, ні з Міністерством закордонних справ, чим дискредитував свою політичну силу і главу держави.

Корнієнко нагадав, що у фракції “Слуга народу” Шевченко з’явився як мажоритарник, тому політична сила не може змусити його піти з парламенту.

Нагадаємо, парламентська фракція “Слуга народу” вирішила виключити народного депутата Євгена Шевченка зі свого складу і направила відповідний документ керівництву Верховної Ради.

Євген Шевченко 20 квітня самовільно літав до Мінська на зустріч з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенко і навіть заявив, що Лукашенко більше третини українців хотіли б бачити своїм президентом.

23 травня, коли в Білорусі хитрістю посадили літак “Ryanair” і затримали опозиціонера, засновника NEXTA Романа Протасевича, Шевченко похвалив Лукашенка в соцмережі.

Читайте також:

«Важливо знайти баланс між розвитком туризму та збереженням природи»: заступник міністра захисту довкілля розповів, як потрібно розвивати Хортицю

На Запоріжжі п’яний охоронець викрав службове авто та влаштував ДТП, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Пися2021-05-29 17:24:15
Я этому шевченко насру в рот и обоссу!!!
сырок2021-05-28 14:47:39
Не зарази украинцев, славаукр.
Слава Украине!2021-05-26 16:49:40
Комменты ниже аж брызжут слюной от злобы,смотрите а то эпилепсия вот вот начнется ))
Кривое зеркало реальности2021-05-26 12:20:58
Ущерб международному имиджу Украины как предсказуемого партнера с последовательной политикой нанёс НЕ нардеп Шевченко, а гнилая власть укронацистов Порошенко - Зеленского ! На очереди - ДЕМАЙДАНИЗАЦИЯ всей страны ! Антинародный режим зелёной плесени с позором рассыплется, как и порошенковский, как и ющенковский после первого "майдана".