USD: EUR:
... в Запорожье
У Пологівському районі ворог наростив сили: можливий наступ у напрямку Гуляйполя

У Пологівському районі ворог наростив сили: можливий наступ у напрямку Гуляйполя

АКТУАЛЬНО: У зв’язку зі складною ситуацією та необхідністю перебування в укриттях із слабким інтернетом, читайте оперативні новини сайту в нашому телеграм-каналі: https://t.me/onenews_zp.

У районі Кінських Роздорів, Пологівського району, зафіксовано нові фортифікаційні споруди противника, близько 35 одиниць техніки та місця дислокації особового складу.

Про це повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

За останню добу ворог активних бойових дій не робив. Основні зусилля зосереджувалися на перегрупуванні власних сил і засобів, зміст раніше захоплених територій, вогневому ураженні позицій наших військ, розосереджені своїх сил, щоб уникнути вогневої поразки з боку наших військ. Крім того, противник удосконалив інженерне обладнання лінії оборони та в окремих районах проводив повітряну розвідку із застосуванням БПЛА.

На всіх рубежах по лінії розмежування ведуться дії, що стримують.

Відбуваються періодичні артилерійські та мінометні дуелі по всій лінії фронту в Запорізькій та Донецькій областях, але їхня кількість зменшилася порівняно з попередніми днями.

За добу зафіксовано 26 обстрілів позицій підрозділів наших військ уздовж лінії зіткнення з усього спектра озброєння в районі населених пунктів: Кам’янське, Щербаки, Новопіль, Залізничне, Оріхів, Червоне, Темирывка, Яблуково, Мала Токмачка, Новоданилівка та Новоданилівка.

Також повідомляється, що у Пологівському районі фіксується збільшення кількості сил противника, тому можливе ведення активних дій у напрямку Гуляйполя.

Раніше ми повідомляли, що сьогодні, 17 червня, запоріжці чули звуки, подібні до вибухів. Як з’ясувалося, це протиповітряна оборона Запорізької області близько 10.00 знешкодила ракету ворога над Вільнянським районом. За попередньою інформацією, жертв та руйнувань немає.

Читайте також:

У Запоріжжі СБУ затримала російських шпигунів, які здавали позиції та коригували ворожі обстріли, – ВІДЕО

У Гуляйполі ворог обстріляв місцеву адміністрацію та центр дитячої та юнацької творчості: є постраждалі – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0