USD: EUR:
... в Запорожье
В Оріхівському районі окупанти танком переїхали автомобіль з цивільними: загинули двоє дорослих та одна дитина, — ВІДЕО

В Оріхівському районі окупанти танком переїхали автомобіль з цивільними: загинули двоє дорослих та одна дитина, — ВІДЕО

На Запоріжжі ворожий танк розчавив автомобіль з людьми, які намагалися евакуюватися з зони активних бойових дій.

Пресслужба ГУНП Запорізької області повідомляє, що на автодорозі між селами Нестерянка та Мирне російський військовий танк переїхав автомобіль марки «Таврія». Транспортний засіб з цивільними громадянами, які намагалися виїхати із  небезпечної зони, зупинився на узбіччі.  

Внаслідок нелюдського злочину, загинули двоє дорослих чоловіка та неповнолітній хлопчик, який згорів в машині, яка палала.

Зараз поліція встановлює особи всіх загиблих. Слідчим управлінням ГУНП в Запорізькій області розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, визначеного у ч.2 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.


Читайте також:

Окупанти обстріляли населений пункт в Запорізькій області з “Градів”, — ФОТО

Російські війська продовжують готуватися до наступальної операції в напрямку Запоріжжя, але вони мають проблеми із резервом

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Венера2022-03-12 17:12:11
Это они так защищают мирное русскоязычное гражданское население якобы от нацизма,скоты такие,они просто убивают людей,это настоящий геноцид населения и оккупация территории точно также как при гитлере,будь они прокляты рашисты все до одного,чтобы также от проклятий и слез страдали их дети,внуки,и вымерло целое поколение,эти убийцы и их семьи за всё ответят,что творят!