USD: EUR:
... в Запорожье
В Оріхові окупанти «демілітаризували» дитячий садок, багатоповерхівки та приватні будинки, - ФОТО

В Оріхові окупанти «демілітаризували» дитячий садок, багатоповерхівки та приватні будинки, - ФОТО

Крім того, у Малій Токмачці снаряд прилетів на територію виправної колонії, внаслідок чого пошкодив кілька будівель та огорожу.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Протягом доби окупанти били приватними будинками, багатоповерхівками, а також одним із місцевих закладів дошкільної освіти. В результаті житлові приміщення та дитячий садок отримали значні руйнування. У приміщенні дитсадка зруйновано кілька дверей та вибило понад десять вікон. У будинках вибиті шибки, розбиті вікна та двері, посічені стіни.

У багатьох будинках зруйновано дахи, ударною хвилею на них знесло шиферне покриття. У житлових приміщеннях пошкоджено майно, меблі, стелі.

Великих пошкоджень зазнала і дворова територія господарів будинків – пом’яті паркани, зруйновані господарські будівлі, гаражі та припарковані авто.

Окрім цього, від чергового російського терору житлові руйнування отримали мешканці сіл Преображенка та Новомиколаївка Пологівського району.

Також зафіксовано чергові прильоти у Гуляйполі – постраждали житлові будинки.

Раніше ми повідомляли, що в Оріхові ворожа ракета впала неподалік однієї з місцевих шкіл. В результаті навчальний заклад отримав пошкодження у вигляді вибитих вікон, посічених стін та зруйнованої покрівлі.

Також окупанти потрапили в одне із товариств з вирощування зернових культур у Запорізькому районі. Внаслідок атаки на об’єкті пошкоджено ангари.

Читайте також:

Можуть «підвищити ставки» і влаштувати теракт: 19 серпня рашисти готують провокацію на Запорізькій АЕС

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0