USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі ЗСУ знищили військову базу окупантів: усі подробиці, - ФОТО, ВІДЕО

У Мелітополі ЗСУ знищили військову базу окупантів: усі подробиці, - ФОТО, ВІДЕО

Українські військові завдали понад 30 ударів по одній із чотирьох баз рашистів. Боєприпаси продовжують детонувати. Очікується зростання потоку мелітопольців, які захочуть евакуюватись.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров, місцеві жителі та навіть російські пропагандистські ЗМІ, але у своїй манері.

У ніч на 3 липня наші захисники завдали точних ударів по одній із чотирьох військових баз окупантів, які вони облаштували в районі Авіамістечка. Над базою валить густий дим, і продовжують вибухати боєприпаси.

«Сьогодні вночі Збройні Сили України вивели з ладу одну із чотирьох військових баз рашистів у Мелітополі. Завдали понад 30 ударів виключно по російській військовій базі», – повідомив Іван Федоров

 “Очікуємо на великий потік мелітопольців на евакуацію. Наше завдання – допомогти розміститися людям, які хочуть виїхати до Запоріжжя”, – додав мер.

Він також зазначив, що зараз окупанти намагаються зробити провокації про те, що був обстріл мирних районів, постраждало мирне населення, зруйновано міську інфраструктуру, але цього не було, але вони вже публікують подібну інформацію у своїх ЗМІ.

Читайте також:

У порту Бердянська окупанти підняли потоплений ЗСУ російський десантний корабель «Саратов»

Рашисти можуть готувати удар по Палацу дитячої творчості у Запоріжжі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0