USD: EUR:
... в Запорожье
Зруйновано будинки, а в кімнатах стирчать снаряди: ворог масовано обстріляв Оріхів, Гуляйполе та Малу Токмачку, - ФОТО

Зруйновано будинки, а в кімнатах стирчать снаряди: ворог масовано обстріляв Оріхів, Гуляйполе та Малу Токмачку, - ФОТО

Мирне населення втрачає будинки, транспорт і худобу, а окупанти обстрілюють деякі будинки вже втретє.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Лише минулої доби поліція зафіксувала на Пологівському напрямку близько 40 об’єктів зруйнованої цивільної інфраструктури.

Внаслідок збройної атаки по Гуляйполі, у приватних будинках сильно пошкоджено шиферне перекриття, посічені стіни та вибиті вікна.

На Оріхівському напрямку поліцейські задокументували 34 факти про наслідки артилерійських обстрілів, з них – 23 по Преображенці. У всіх випадках ворог знищував житлові будинки людей, які ніяк не належать до військових об’єктів. Деякі будинки тричі зазнають ворожої атаки, тому мають значні руйнування.

В один із будинків потрапляють одразу кількома ракетами. Заявники повідомили, що деякі з них вибухнули, але інші не здетонували і стирчать у стінах та кімнатах.

Значних руйнувань зазнали і присадибні будівлі, гаражні приміщення та двори оріхівців.

Крім цього ворог завдав значних ударів по селах Мала Токмачка, Новопавлівка та Білогір’я. У деяких громадян під час обстрілу повністю вигоріло майно, авто та мототранспорт, а також ракетами вбито худобу.

Раніше ми повідомляли, що у Гуляйполі ворожий снаряд потрапив у фасад п’ятиповерхівки, внаслідок чого сталося загоряння. У приміщенні зруйновано всі п’ять поверхів, вибито вікна в під’їздах, пошкоджено балкони і залишилися квартири, що згоріли.

Читайте також:

Рашисти запускають потяг із Мелітополя до Криму, щоб перевозити озброєння, прикриваючись “живим щитом”, – Федоров

«Просування противника зупинене»: військовий експерт Олександр Мусієнко – про ситуацію на Запорізькому напрямку, мародерство окупантів та партизанський рух

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0