USD: EUR:
... в Запорожье
У Києві від COVID-19 помер 8-річний хлопчик

У Києві від COVID-19 помер 8-річний хлопчик

У Києві за минулу добу від COVID-19 8-річний хлопчик.

Про це заявив київський мер Віталій Кличко на пленарному засіданні Київради, повідомляє Укрінформ.

«Ситуація з розповсюдженням вірусу в країні загалом достатньо тривожна. Україна сьогодні – третя у світі та друга в Європі за смертністю від ковіду. В Києві цього тижня – від 40 до понад 60 летальних випадків щодоби. За минулу добу, наприклад, 41 смерть, у тому числі помер 8-річний хлопчик», – розповів Кличко.

За його словами, в Києві щодня госпіталізують понад пів тисячі людей, більшість із яких у тяжкому стані.

«99% тих, хто потрапляє в лікарні, це люди невакциновані. І серед тих, хто помер від вірусу в столиці, жодного вакцинованого. Це відповідь тим, хто говорить, що вакцинація не потрібна», – зауважив Кличко.

Голова МОЗ відреагував на мітинг антивакцинаторів у Києві.

У Запорізькій області понад 1300 запоріжців отримали позитивний результат тесту на коронавірус за добу.

Нагадаємо, у Запоріжжі наразі запроваджені посилені карантинні обмеження. Лише за наявності COVID-сертифікату або негативного ПЛР-тесту дозволене відвідування закладів харчування, готелів, установ і закладів соціального захисту, спортивних залів, фітнес-центрів, ЦНАПів, управлінь праці та соціального захисту, управлінь пенсійного фонду, торгово-розважальних центрів, а також проведення масових заходів.

Як вже писав «Перший Запорізький», щеплення від коронавірусу практично виключає можливість важкого перебігу хвороби. У Запорізькій області жоден вакцинований пацієнт не потрапив до реанімації з COVID-19.


Читайте також:

Під Запоріжжям п’яний водій вилетів з дороги у кювет, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Кичман2021-11-04 21:59:20
При чем здесь киевский мальчик к запорожью,своих больных и умирающих хватает,пусть сделают бесплатный подвоз на автобусах в пункты вакцинации,особенно с отдалённых районов где таких пунктов нет,а то по сертификатам ездить надо,а как их людям получать властям все равно видимо,так как сами же наворовались и на дорогих иномарках разьезжают по городу когда угодно,а людям мучаться!
Марія2021-11-04 18:12:53
Коментатори санитарка та пролетарий, ви такі розумецькі, аж противно. Завжди дивує, як малоосвічені люди, що навіть писати грамотно не вміють на свайом язикє, найактивніші коментатори.
санитарка2021-11-04 14:38:24
Как по логике, так можно понять: Pfizer и BioNTech,Moderna, Novavax, Johnson&Johnson -омэрига впердэ, супутник-Россия вперед, AstraZeneca-мелкобриты пыжаться че-то выдумать, как и наши типа доктора, CoronaVac-ну...,как бы и ничего.По статистике: от омэриги дохнут больше всего.
пролетарий2021-11-04 14:05:03
А на Марсе , марсиане не вакцинированы...? ой лишенько ....