USD: EUR:
... в Запорожье
В центрі Запоріжжя чоловік вистрілив у дівчину: поліція розповіла подробиці, — ФОТО

В центрі Запоріжжя чоловік вистрілив у дівчину: поліція розповіла подробиці, — ФОТО

Вчора ввечері на бульварі Шевченка чоловік поцілив жінці у ногу з “Флоберу”. На сайті поліції розповіли подробиці інциденту.

Близько дев’ятої години вечора вчора на бульварі Шевченка військовослужбовці чергового патруля, почувши виклики, кинулися на місце події. З’ясувалося, що чоловік кілька разів вистрілив у молоду дівчину та кинувся навтьоки. Його допомогли затримати перехожі, які вибили зброю з руки нападника. Потерпілу з вогнепальним пораненням ноги  доправили до лікарні, де після надання допомоги відпустили додому.

Працівники поліції встановили особу порушника. Ним виявився раніше судимий 47-річний чоловік. Він знаходився в стані алкогольного сп’яніння і пояснив, що здійснив кілька пострілів в бік потерпілої на ґрунті конфлікту і неприязних відносин. На місті працівники поліції вилучили револьвер під патрон Флобера “Stalker”.

Слідчим Вознесенівського відділення поліції  відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Правопорушника поліцейські затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального Кодексу України. Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


Читайте також:

На трасі «Запоріжжя-Маріуполь» сталася ДТП: одна з автівок загорілася, — ФОТО

Поліцейські повернули додому маленьких мандрівників, які пішки намагалися дійти з Марганця до Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Гость2020-10-22 16:53:50
Очередной "откидыш" в поисках романтики...