USD: EUR:
... в Запорожье
Вчитель із Запоріжжя став переможцем Talents For Ukraine

Вчитель із Запоріжжя став переможцем Talents For Ukraine

Відбувся другий етап програми Talents For Ukraine, створеної KSE Foundation за сприяння міжнародних благодійників для підтримки нового покоління лідерів, які діють яскраво та нетривіально. Він був сфокусований на пошук талантів зі STEM-напрямку (підхід до організації процесу навчання, який поєднує науку, технологію, інженерію та математику). Одним з трьох переможців став вчитель з Запоріжжя.

Про це повідомили на сторінці KSE Foundation.

Мова йде про Олександра Жука, вчитель інформатики. Завдяки застосуванню новітніх освітніх технологій Олександр забезпечує розвиток інклюзії STEAM-напрямку в Запорізькій області та приділяє велику увагу роботі з дітьми з особливими освітніми потребами. Його учні є постійними учасниками та призерами конкурсів, олімпіад, інтелектуальних ігор.

«У 2020 році вчитель отримав грант від Світового банку для відкриття STEAM-лабораторії для учнів з особливими освітніми потребами. Олександр – найкращий вчитель України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine, увійшов до ТОП-50 найкращих вчителів планети Global Teacher Prize», — зазначають в KSE150.

На своїй сторінці Олександр подякував за те, що його роботу відзначили.

«Безмежно вдячний KSE Foundation та Kyiv School of Economics за можливість потрапити цього року до KSE150. Ви робите велику справу, можливість для підкорення нових вершин та розвитку у своїй сфері», — написав Жук.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», у 2018 році Олександр Жук став найкращим вчителем України за версією Global Teacher Prize Ukraine та потрапив у престижний рейтинг Топ-30 до 30 років. У 2019-му його відзначили серед Топ-10 новаторів, які змінюють Україну та світ. Цього ж року отримав почесний титул одного з 50 найкращих вчителів світової «Нобелівки» для педагогів – Global Teacher Prize. У 2021 році вчитель інформатики із Запоріжжя Олександр Жук став лауреатом Global Teacher Award.

Військовослужбовець з Пологів, який після поранення служить в ТЦК, отримав відзнаку «Золотий хрест»


Читайте також:

Стало відомо, коли запрацює історико-культурний комплекс «Запорозька Січ»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0