USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на Хортиці продовжує  працювати резиденція Святого Миколая

У Запоріжжі на Хортиці продовжує працювати резиденція Святого Миколая

У Запоріжжі продовжує працювати резиденція Святого Миколая на Хортиці. За численними проханнями її роботу продовжили ще один вікенд.

«Всім, всім, всім! І дорослим, і малим! 15 і 16, а також 22 і 23 січня за чисельними зверненнями працюватиме резиденція Святого Миколая! Чекатиму Вас з 12:00 до 18:00!
Приходьте!», – написав запорізький Святий Миколай на своїй сторінці у соціальній мережі.

Фото: Ганна Лісова

Святкові заходи на Козацькому колі на Хортиці розпочалися з 18 грудня. Кожні вихідні гостей зустрічають казкові герої, працює дитячий кінозал і фудкорт зі смаколиками, виступають театральні та хореографічні колективи. Окрім того, на всіх чекатиме сам Святий Миколай. Вхід на локацію – вільний.

Міська рада організувала зручне транспортне сполучення для містян та гостей. У вихідні та святкові дні з 12:00 до 19:00 організовано роботу додаткового автобусного маршруту «пр. Металургів – Заводоуправління» через міст Преображенського з зупинкою на «Музеї запорозького козацтва» (майдан «Козацьке коло»). Інтервал руху автобусів складає 10 хвилин. Крім того, до зупинки «Музей запорозького козацтва» з 12:00 до 19:00 можна буде дістатися тролейбусним маршрутом №1 «пл. Профспілок – турбаза «Хортиця». Інтервал руху тролейбусів – 15 хвилин.

Нагадаємо, цього року після оновлення у рамках національного проекту відродження Хортиці із необлаштованої галявини Козацьке коло перетворилося у сучасний громадський простір зі зручною інфраструктурою. Вперше за всю історію це місце набуло казкового вигляду: тут з’явилася резиденція Святого Миколая, новорічна ялинка, фотозони, тематична світлова ілюмінація.

У святкові дні Козацьке коло стало головним міським майданчиком для проведення новорічних свят та різноманітних цікавих заходів. Приміром, минулими вихідними на оновленій локації на Хортиці масштабно відзначили Різдво по-козацьки.

Святкування на Хортиці спільно організовує міська та обласна влада. Партнером створення локації є «Запоріжсталь» Групи Метінвест.


Читайте також:

У Запоріжжі десятки батьків з дітьми приїхали на Хортицю до резиденції Святого Миколая на Козацькому колі, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0