USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі ЗСУ вдарили ракетами HIMARS по ворожих пунктах: загинуло понад 100 окупантів, - ВІДЕО

У Мелітополі ЗСУ вдарили ракетами HIMARS по ворожих пунктах: загинуло понад 100 окупантів, - ВІДЕО

Існуючі ворожі підрозділи ППО вже не здатні чинити опір HIMARS, що дає передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямку.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Сьогодні вночі, 8 серпня, високоточними ракетами HIMARS було завдано вогневої поразки по пунктам тимчасової дислокації окупаційних військ на промислових майданчиках різних районах міста Мелітополя.

За попередніми підрахунками, знищено значну кількість військової техніки. Понад 100 російських солдатів, які перебували цієї ночі в тимчасових казармах, отримали квитки на концерт Кобзона.

«Минулого тижня значну частину ППО окупанти передислокували з Мелітополя до Херсона. Сьогоднішня ніч найрезультативніша і свідчить, що існуючі ворожі підрозділи ППО вже не здатні чинити опір HIMARS. Ослаблення системи ППО створює необхідні передумови для успішного контрнаступу на мелітопольському напрямі», – заявив Федоров.

Раніше ми повідомляли, що у російських окупантів зараз недостатньо сил, щоби піти в наступ на півдні України і дійти до Запоріжжя. Так вважає військовий аналітик Том Купер. На його думку, навіть якщо росіяни розмістять десять батальйонно-тактичних груп і ті будуть укомплектовані на 80-90% їхньої чисельності, це все одно мало, щоб наступати на таке велике місто, як Запоріжжя.

Читайте також:

Російські армія знову обстріляла Запорізьку АЕС: вдарили по майданчику з відпрацьованим ядерним паливом, є поранений

Обстріл Запорізької АЕС – це реальний ризик ядерної катастрофи, – МАГАТЕ

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

0