USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі окупанти створили фейковий університет

У Мелітополі окупанти створили фейковий університет

Росіяни захопили приміщення Таврійського агротехнологічного та Мелітопольського педагогічного університетів, створивши замість них нову “установу освіти”.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram.

“Окупанти захопили приміщення ТДАТУ та МДПУ та створили у Мелітополі фейковий університет. Дипломи цієї установи не будуть визнані жодною цивілізованою країною світу”, – заявив Федоров.

ТДАТУ та МДПУ перереєстровано у Запоріжжі. Федоров нагадав, що для випускників шкіл з окупованих територій надаються “екстраумови” під час вступу до університетів. Зокрема, їм не потрібно їхати з Мелітополя та здавати ЗНО. Для вступу достатньо зареєструватися на сайті університету та пройти усну співбесіду.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 4 серпня, близько 3:30 російські війська завдали ракетних ударів по Запоріжжю. Зафіксовано два “прильоти”. Як повідомив в.о. мера Анатолій Куртєв, ворог вдарив по околицях міста. Отримали руйнування багатоповерхівка та кілька приватних будинків. Є один постраждалий, який отримав поранення від уламків скла. Нині він перебуває у задовільному стані.

Читайте також:

Десятки зруйнованих будинків та сільгосптехніка: наслідки рашистських обстрілів населених пунктів Запорізької області, – ФОТО

Окупанти вимагають від 100 до 500 доларів за «швидкий» проїзд через Василівку

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0