USD: EUR:
... в Запорожье
 У Бердянську російські військові окупували цвинтар і приміщення поліції

У Бердянську російські військові окупували цвинтар і приміщення поліції

Також у Бердянську досі спостерігаються серйозні проблеми зі зв’язком, але ніч пройшла спокійно.

Про це повідомив в.о. мера Бердянська, секретар міської ради Олександр Свідло.

Окупанти зайняли територію цвинтаря у Бердянську. Міська влада повідомила, що через окупантів скоєння поховань на цвинтарі поки що неможливе. Російські військові нікого не припускають на цю територію. Це пряме порушення законів та звичаїв війни.

Також приміщення поліції зайняли солдати РФ. Але поліція у повному складі працює, надає допомогу та підтримку мешканцям. Хоч і без форми, без зброї та без машин, щоб не зростав рівень злочинності на території.

Переміщення людей на вулицях Бердянська досить безпечне, солдатів і техніки проспектами та дорогами поменшало, прапори на будівлях ніхто не змінював.

Відновили теплопостачання у Військовому містечку, електрику сіл Нововасильівка та Азовське. Також наголошується, що хлібзавод працює у стабільному режимі.

Водопостачання міста працює, були перебої у нагірній частині та мікрорайоні колонія – бригади Водоканалу працюють над усуненням причин. У нагірній частині подачу води відновлено.

Роботу пасажирського транспорту сьогодні призупинено.

На даний момент Інтернет – зв’язок у м. Бердянську, с. Новопетрівка, с. Старопетрівка та у с. Азовського відсутня. Причина – відсутність каналу отримання інформації від зовнішнього провайдера (Дата груп), подробиці з’ясовуються.

Міські амбулаторії та поліклініки працюють у штатному режимі з 8-00. Також працюють аптеки та супермаркети.

На жаль, у Бердянську система оповіщення через те, що місто окуповане, працює не в повному обсязі.

Раніше повідомляли, що інфраструктура Бердянська вперше постраждала від ракетного удару агресора. Об’єктом став Бердянський порт.

Також машина ремонтної бригади «Водоканалу» потрапила під обстріл, повертаючись із ремонтних робіт. Було поранено мирного жителя, працівника Водоканалу. Змогли його вчасно доставити до лікарні, медики вчасно надали невідкладну допомогу та станом на зараз його життю нічого не загрожує.

Читайте також:

Жителі Енергодара без зброї зупинили колону російських окупантів, – ВІДЕО

У Запорізькій області окупанти кинули БТРи та втекли на викрадених машинах

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0