USD: EUR:
... в Запорожье
Сварка та підпал: в Запорізькій області сталося подвійне вбивство, — ПОДРОБИЦІ

Сварка та підпал: в Запорізькій області сталося подвійне вбивство, — ПОДРОБИЦІ

Прес-служба Національної поліції Запорізької області розповіла подробиці трагедії, яка сталася в Оріхівському районі.

23 лютого мешканець села Преображенка повідомив у поліцію про те, що з минулої доби його мати та жінка не повернулися додому. У той же день, 23 лютого, стало відомо про два знайдених обгорілих трупи на сміттєзвалищі у цьому ж селі.

22 лютого близько 10:00 на сміттєзвалищі під час збирання металобрухту між місцевим мешканцем 1989 року народження та двома жінками, його односельцями, виникла сварка. Чоловік схопив сокиру і вдарив молодшу жінку по голові, а потім щоб позбутися свідка подій, наніс декілька ударів і старшій  жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла.

«Працівники поліції встановили особу та місцезнаходження підозрюваного і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. Триває досудове розслідування», – розповів начальник Управління карного розшуку ГУНП в Запорізькій області Василь Чернета.

Читайте також: На території Запорізької області не працює номер “103”: куди дзвонити

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0