USD: EUR:
... в Запорожье

Стильні та практичні міжкімнатні зі скла: поради при виборі

Скляні двері набули чималої популярності в останні роки. Сучасні виробники пропонують досить міцні та витривалі вироби, тому їх встановлення є цілком безпечним. При цьому вони дають можливість створити дуже стильний інтер’єр. Кімнати стають більш світлими, затишними та сучасними.

На https://holz.ua/ua/dveri/mezhkomnatnye/stekljannye/ представлено великий вибір міжкімнатних дверей зі скла від перевірених виробників: AluDoors та Secret Doors. Як обрати найкращий варіант для вашого приміщення та на що варто звернути особливу увагу?

Як обрати міжкімнатні двері зі скла?

Скляні двері мають свої особливості, тож варто трохи дізнатись про них ще до замовлення. Головні аспекти ви виборі скляних дверей:

  1. Габарити. Міжкімнатні двері зі скла відливаються на замовлення, та їх розміри не можна змінити після виготовлення, тому дуже важливо ретельно робити заміри.
  2. Тип дверей. Виробники пропонують різні варіанти за конструкцією:
    1. Розсувні: це дуже стильний сучасний варіант, який чудово підходить для великих приміщень. Такі двері часто можна побачити у офісах та великих будинках. В цьому варіанті двері від’їжджають вбік.
    2. Розпашні: класичний варіант, який підійде, як для великої, так і для маленької кімнати.
    3. Приховані: в цьому варіанті двері встановлюють врівень зі стіною і вони зливаються з нею.
  3. Тип скла. Воно може бути:
    1. прозорим – робить приміщення максимально відкритим та освітленим, але не забезпечить усамітнення. цей варіант підійде для загальних приміщень, де двері потрібні переважно для зонування та шумопоглинання;
    2. матованим – такі двері пропускають достатньо світла, при цьому на достатньому рівні приховують те, що відбувається у іншій кімнаті. такі двері можна встановлювати навіть у санвузлах.
    3. із вигартуваним малюнком або гравіюванням – стильні дизайнерські рішення, що дозволяють зробити ваш інтер’єр особливим та неповторним.
  4. Який матеріал використовується для виготовлення. Найбільш надійними та міцними будуть двері із розпеченого скла або скла-тріплекс. Для виготовлення рами та вставок в більшості випадків використовується алюміній або інший метал. Інколи можна знайти вироби із МДВ чи інших матеріалів.

Переваги міжкімнатний дверей зі скла

Такі двері користуються великим попитом завдяки великій кількості переваг:

  1. Універсальний сучасний стиль. Такі двері чудово пасують до будь-якого сучасного дизайну інтер’єру. Зазвичай їх встановлюють у приміщеннях, оформлених в стилі лофт, хайтек і т.п.
  2. Вони забезпечують чудове освітлення.
  3. Вони роблять приміщення візуально більш просторим.
  4. Вони дуже прості у догляді – їх легко мити та прибирати від пилу. Для цього можна використовувати звичайні миючі засоби.
  5. Безпечність. Сучасні скляні двері дуже міцні, вірогідність розбити їх дуже мала.
  6. Довгостроковість. Скло не страждає від впливу сонця, вологи та інших чинників, тож двері будуть чудово виглядати протягом довгого часу.

0