USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, які карантинні обмеження знімуть у Запорізькій області з 1 червня

Стало відомо, які карантинні обмеження знімуть у Запорізькій області з 1 червня

У Запорізькій області та інших регіонах України з 1 червня в країні починається черговий етап пом’якшення карантинних обмежень.

Детальніше про це під час прес-конференції повідомив радник міського голови Запоріжжя Валерій Еделєв, повідомляють в прес-службі мерії.

На засіданні міської комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій був затверджений ряд послаблень, які дозволяють вести фінансову, господарську та громадську діяльність жителям Запоріжжя. Перш за все, дозволяється працювати всім закладам фізичної культури – це спортивні зали, фітнес-центри, басейни, різні спортивні установи. Однак головною умовою їх роботи залишається дотримання всіх санітарних норм – соціальна дистанція між відвідувачами, не більше 1 людини на 10 квадратних метрів, обов’язкова наявність засобів індивідуального захисту, дезінфекція всіх поверхонь і т.п.

Крім цього, департаменту освіти і науки Запорізької міської ради надано дозвіл почати прийом документів в школи, проводити співбесіди з учнями та інші заходи з підготовки до наступного навчального року. Також з 1 червня почнуть приймати відвідувачів інклюзивні центри, різні курси підготовки і т.д.

Також з 1 червня, відповідно до постанов і рекомендацій головного санітарного лікаря, в місті почнуть роботу міські пляжі. Вони вже готові приймати відвідувачів, зараз відбувається перевірка пляжів фахівцями Госпродпотребслужби відповідно до законодавства.

Крім того, з 1 червня почнуть курсувати залізничний транспорт і міжобласні автобуси, а також почнуть надавати адміністративні послуги підприємцям міські філії ЦНАП. Послуги будуть надаватися за умови попереднього запису.

«Безгрошів’я і байдужість»: в соцмережі показали страшні кадри із запорізької психлікарні, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запорізькій області турки за 700 мільйонів ремонтують 27 кілометрів траси «Харків-Сімферополь», – ФОТОРЕПОРТАЖ


Читaйте також:

Комфорт і економія: у Запоріжжі термомодернують дитячі сади і школи, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Отримуйте новини швидше з допомогою нaшого Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпорізький» у Instagram!

1

Илона2020-05-31 08:14:04
Гуляй, рванина! От рубля и выше! Представляю себя в фитнес-центре, в маске.