USD: EUR:
... в Запорожье
Стало відомо, що з'явиться на місці закритого у Запоріжжі «Ашана»

Стало відомо, що з'явиться на місці закритого у Запоріжжі «Ашана»

Компанія «Arricano» анонсує оновлення продуктового орендаря у Запоріжжі. Замість гіпермаркету мережі «Ашан Україна» у ТРК CITY MALL відкриють новий супермаркет «Сільпо».

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Договір оренди з «Сільпо» вже укладений. Очікується, що супермаркет відкриють у червні. Зараз працюють над оновленим стилем магазину.

«Гостей будемо тішити свіжими овочами та фруктами, продукцією від власного виробництва та власного імпорту. «Сільпо» збирає найсмачніше з України й світу та перевіряє якість. У нових магазинах гості знайдуть весь спектр смаків», — обіцяють у пресслужбі ритейлера.

В «Arricano» переконані, що відкриття нового супермаркету, а також організація нових торговельних точок у ТРК завдяки оптимізації площі продуктового ритейлера, дозволить розширити асортимент ТРК CITY MALL, залучивши відомі бренди одягу та електроніки. Це посилить проєкти й створить додаткові робочі місця для мешканців Запоріжжя задля підтримки економіки України та покращення клієнтського досвіду відвідувачів.

«Ми продовжуємо інвестувати в розвиток наших ТРЦ, не чекаючи на закінчення війни, адже віримо що впроваджувані зміни сприяють покращенню якості життя містян, які варті найкращого сервісу та якості товарів. «Arricano» та «Сільпо» мають схожі принципи й цінності, тож переконані, це буде плідний і результативний тандем для наших компаній», — зауважила CEO «Arricano» Анна Чуботіна.

Зазначимо, мережа продуктових супермаркетів «Сільпо» вперше від початку повномасштабного вторгнення відкриє новий магазин у Запоріжжі.

Нагадаємо, гіпермаркет «Ашан» змінив формат роботи в Запоріжжі і буде працювати тільки онлайн.

Внаслідок обстрілів Запорізької області загинув чоловік, ще одна людина постраждала


Читайте також:

На захопленій території Запорізької області залякують мешканців без паспортів РФ: вимагають стати на облік та оформити патент

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0