USD: EUR:
... в Запорожье
Стала відома причина смерті чоловіка, який жорстоко побив запоріжанку в поїзді

Стала відома причина смерті чоловіка, який жорстоко побив запоріжанку в поїзді

Постраждала жінка дізналася про смерть кривдника напередодні судового засідання.

Про це повідомили потерпіла Анастасія Лугова в Instagram і «Українська правда» з посиланням на спікера Київської міської прокуратури Надію Максимець.

Запорожанка розповіла, що напередодні судового засідання дізналася про смерть свого кривдника. Саме з цієї причини воно і не відбулося. При цьому вона зазначила, що у зв’язку зі смертю Віталія Рудзько, кримінальну справу закрито не буде. Анастасія Лугова буде домагатися, щоб відповідальність понесли всі причетні і в країні вирішили проблему безпеки пасажирів.

Надія Максимець повідомила журналістам, що 10 квітня у Рудзько погіршився стан здоров’я і його перевели з СІЗО до лікарні, де 13 квітня він помер. За її словами, підозрюваний помер природною смертю, так як на його тілі не було тілесних ушкоджень.

Наступне судове засідання відбудеться 19 травня 2021 року.

Нагадаємо, 31 липня 2020 року в поїзді «Маріуполь-Київ» раніше тричі судимий чоловік серйозно побив і намагався згвалтувати жінку в купе. 1 серпня поліція затримала нападника – раніше судимого Віталія Рудзько 1975 року. Суд відправив його за ґрати. Його адвокат подавав довідку, що у Рудзько нібито ракова пухлина в мозку.

Читайте також:

Арсен Аваков: в Бердянську військову базу доведеться створювати майже з нуля

Посилені карантинні обмеження у Запорізькій області дають перші результати

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0