USD: EUR:
... в Запорожье
Літак з військовополоненими українцями вилетів з московського аеропорту: серед учасників обміну – запорожець Євген Панов

Літак з військовополоненими українцями вилетів з московського аеропорту: серед учасників обміну – запорожець Євген Панов

Український літак зі звільненими військовополоненими вилетів з московського аеропорту «Внуково»

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як передає кореспондент “Інтерфаксу”, Ан-148 піднявся в небо, на його борту символіка України. На борту як очікується, перебуває 35 звільнених українських громадян.

У свою чергу заступник голови офісу президента України Кирило Тимошенко, який перебуває у “Внуково”, написав у Фейсбуці: “Зустрічайте”.

Як повідомлялося, одночасно літак спеціального льотного загону “Росія”, на борту якого перебувають росіяни-учасники обміну, вилітає з аеропорту “Бориспіль” до Москви.

У рамках взаємного звільнення утримуваних осіб між Україною і РФ, в Україну повертаються: Олег Сенцов, Роман Сущенко, Павло Гриб, Микола Карпюк, Володимир Балух, Станіслав Клих, Олександр Кольченко та Євген Панов, Едем Бекіров, Олексій Сизонович, Артур Панов.

Також повернулися 24 військовополонені українські моряки: Юрій Будзило, В’ячеслав Зінченко, Андрій Оприско, Сергій Цибізов, Андрій Артеменко, Володимир Терещенко, Євген Семидоцький, Віктор Беспальченко, Андрій Шевченко, Володимир Варимез, Михайло Власюк, Богдан Головаш, Сергій Чулиба, Олег Мельничук, Богдан Небилиця, Владислав Костишин, Сергій Попов, Юрій Без’язичний, Роман Мокряк, Андрій Ейдер, Володимир Лісовий, Денис Гриценко, співробітники СБУ Андрій Драч та Василь Сорока.

0