USD: EUR:
... в Запорожье
Оголошено про підозру 5 колаборантам, що працюють в так званому «ВМС РФ» в Запорізькій області

Оголошено про підозру 5 колаборантам, що працюють в так званому «ВМС РФ» в Запорізькій області

П’ятеро колаборантів не тільки працюють у нелегітимному «Міністерстві внутрішніх справ РФ», але й отримали російське громадянство, щоб продемонструвати вірність окупантам. Їм заочно повідомлено про підозру за ч. 7 ст. 111-1 «Колабораційна діяльність» Кримінального кодексу України. Відповідно до інкримінованої статті зрадникам загрожує до 15 років ув’язнення.

Про це повідомляють у Національній поліції України.

Один з фігурантів справи — 47-річний кримчанин, який приїхав на окуповану частину Запорізької області на заробітки. Російські загарбники призначили його начальником федеральної установи «центр хозяйственного и сервисного обеспечения Главного управления МВД РФ по Запорожской области». Головною бухгалтеркою цієї установи стала 45-річна мелітопольська колаборантка.

Ще двоє місцевих мешканок працюють в бухгалтерії «центра фінансового обеспечения» і нараховують зарплати працівникам фейкового органу.

46-річний мешканець Мелітополя працює слідчим управління запорізького правоохоронного міністерства та фальсифікує справи проти патріотів України, які не змогли вибратись з окупації.  

Російські загарбники продовжують будівництво залізниці через Запорізьку область: планують нею замінити Кримський міст


Читайте також:

Вимагав гроші у військовослужбовця: в Запоріжжі затримали правоохоронця

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0