USD: EUR:
... в Запорожье
Зламаний ніс і струс мозку: подробиці побиття дівчини в запорізькому магазині, - ВІДЕО

Зламаний ніс і струс мозку: подробиці побиття дівчини в запорізькому магазині, - ВІДЕО

Як з’ясувалося, чоловік в черговий раз по-звірячому побив свою колишню дівчину за те, що вона вирішила його кинути.

Про це йдеться в сюжеті «ТСН» і інцидент коментує прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

На минулих вихідних в мережу потрапило страшне відео, на якому невідомий обирає продавця магазину, який знаходиться на Центральному ринку Запоріжжя. Як виявилося, таким чином агресивний чоловік вирішить помститися своїй екс-коханої, яка вирішила його кинути після численних побиттів.

На сьогоднішній день 29-річна потерпіла, яку звуть Марина, зняла побої і написала заяву в поліцію. На цей раз у дівчини зламаний ніс, струс головного мозку і численні садна. Вона розповідає, що рік прожила з цим чоловіком, і він не один раз сильно її бив, а останній раз це відбулося на очах її 5-річну дитину, після чого вона і вирішила піти від абьюзера, але він продовжує її переслідувати і залякувати.

За даним фактом в поліції відкрили кримінальні справи за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. З метою встановлення всіх обставин справи, призначений ряд судово-медичних експертиз.

Нагадаємо, Хортицький суд Запоріжжя відправив на 5,5 років за ґрати 40-річного педофіла. Замой минулого року він запросив до себе додому малолітню хрещеницю, і користуючись її безпорадним станом, скоїв сексуальне насильство.

Читайте також:

У Запорізькій області побудують 128 спортивних майданчиків

Мешканка Бердянська допомогла знайти зниклого 11-річного хлопчика із Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Лика2021-07-07 09:07:58
Девушки дорогие! Не связывайте свою судьбу со злодеями. Уже первые вспышки ярости должны вас насторожить. Особенно, когда вас и вашего ребёнка некому защитить. Если вы не понимаете какой должен быть мужчина рядом читайте Священное Писание и познавайте Бога. Глаза ваши откроются на этот мир.
Наталья Гречаная (Сирченко)2021-07-03 13:14:01
Позор всей нашей гнилой Нэзалэжной от народа правоохранительной системе !Советская система в 10000000раз была безопасной и служила и охраняла порядок и граждан ,а полицаи нет!
Незнайка2021-06-30 19:08:50
Простите, а что такое - решила уйти? Это ушла или только собирается идти? Это только в 37 году соседа по одному заявлению забирали навсегда.
Елена2021-06-30 12:47:20
ПОЗОР ПОЛИЦИИ!!!!!!!!!