USD: EUR:
... в Запорожье
Сквер у центрі Запоріжжя перейменували на честь Дениса Тарасова – юриста-антизабудовника, який героїчно загинув на фронті

Сквер у центрі Запоріжжя перейменували на честь Дениса Тарасова – юриста-антизабудовника, який героїчно загинув на фронті

Вчора, 3 березня, під час засідання позачергової сесії депутати Запорізької міської ради підтримали проєкт рішення про перейменування скверу Яланського на сквер Дениса Тарасова.

Про це повідомляє 061.

Денис Тарасов – керівник юридичної фірми, президент громадської організації «Запорізька правозахисна ліга «Універсал». Батько двох дітей. Кандитат на посаду міського голови Запоріжжя на попередніх виборах.

Він став відомий, зокрема, після конфлікту з забудовниками, який розгорівся навколо скверу Яланського, що знаходиться навпроти ТРЦ «Україна». Як юрист, захищав інтереси противників будівництва.

Після початку повномасштабного вторгнення Денис Тарасов долучився до лав територіальної оборони в якості сержанта стрілецького взводу. Він загинув 8 січня 2023 року від рук російських загарбників.

Представники громадськості запропонували увіковічнити пам’ять героя і перейменувати сквер Яланського на його честь.

Після правок та переголосування депутатам вдалося підтримати цей проєкт рішення. «За» свій голос віддали 33 депутати з 34 присутніх.

На Запорізькому напрямку ворог намагається створити умови для відновлення наступу


Читайте також:

Рятувальники дістали з-під завалів зруйнованого рашистами будинку у центрі Запоріжжі тіла ще трьох загиблих, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0