USD: EUR:
... в Запорожье
Скинули авімбомбу на п'ятиповерхівку: окупанти продовжують руйнувати обстрілами Оріхів та інші громади Запорізької області, – ФОТО

Скинули авімбомбу на п'ятиповерхівку: окупанти продовжують руйнувати обстрілами Оріхів та інші громади Запорізької області, – ФОТО

Минулої доби, 28 липня, ворожі сили обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області з авіації, РСЗВ та артилерії.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

У п’ятницю правоохоронці зареєстрували 18 повідомлень про руйнування будинків громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів армією країни-агресора. Влучання зафіксовані в Оріхові, Гуляйполі, Левадному, Новодарівці, Гуляйпільському, Білогір’ї, Ольгівському, Полтавці, Залізничному, Малій Токмачці, Кам’янському, П’ятихатках, Степовому, Малих Щербаках, Степногірську, Плавнях.

Цієї ночі рашисти знову скинули авіабомби на Оріхів. Унаслідок влучання керованих авіабомб зруйновано п’ятиповерхівку, вибуховою хвилею та уламками пошкоджені довколишні будинки.

За фактами збройної агресії російських військовослужбовців поліцейські зібрали доказові матеріали та передали до управління СБУ в Запорізькій області для відкриття кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Вдарили по багатоповерхівці: росіяни за добу обстріляли 18 міст та сіл Запорізької області, – ФОТО


Читайте також:

У Запоріжжі на відновлення зруйнованої російською ракетою багатоповерхівки витратять майже 250 мільйонів гривень

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0