USD: EUR:
... в Запорожье
Що запоріжцям готують до святкування Дня незалежності

Що запоріжцям готують до святкування Дня незалежності

Сьогодні, 19 серпня, в стінах Запорізької міськради відбулася прес-конференція, під час якої розповіли про плани на святкування Дня незалежності.

На прес-конференції були присутніми представники департаменту туризму міськради та керівництво центрального парку культури та відпочинку «Дубовий гай».

Усі розважальні та концертні локації знаходитимуться у “Дубовому гаю”. Святкування тут розпочнеться о 16.00 і триватиме до 22-ї години.

Дубовий гай – одне з найулюбленіших місць відпочинку жителів Запоріжжя. Тож провести таке важливе свято ми вирішили саме у цьому парку. Усі атракціони, кафе, загалом традиційні місця, які ми звикли відвідувати у “Дубовому гаю” на вихідні – працюватимуть з самого ранку. Щодо концертної програми – вона розпочнеться ближче до вечора. Яскраві виступи для запоріжців та гостей міста готують відомі місцеві колективи, учасники та фіналісти українських талант-шоу. Хедлайнером свята стане співачка ТАYANNA, – розповів директор департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Сергій Білов.

Читайте також: На фестиваль Khortytsia Freedom завітає український гурт, що брав участь у Євробаченні

Читайте новини Запоріжжя в Telegram – https://t.me/onenews_zp

0