USD: EUR:
... в Запорожье
З лінії розмежування у Запорізькій області евакуюють дітей: як це відбувається

З лінії розмежування у Запорізькій області евакуюють дітей: як це відбувається

Після початку повномасштабного вторгнення не всі родини з дітьми, які мешкають на лінії розмежування, виїхали якомога далі від обстрілів. Наразі обласна влада разом з правоохоронцями продовжує евакуювати родини у більш безпечні місця.

Про це в етері телемарафону «Єдині новини» розповів Юрій Малашко, начальник Запорізької обласної військової адміністрації.

На сьогодні з Оріхова вже вивезли всі сім’ї в яких були діти. Наразі правоохоронці й представники влади проводять роботи з евакуації дітей та їх родин з Гуляйполя й Степногірська, які щодня обстрілюють російські окупаційні війська.

«Щодня вивозять по дві-три сім’ї. Вивозимо в різні умови. За їх бажанням вивозимо за кордон, також є умови як у Запоріжжі, так і по всій території України. … Перш за все, коли ми приїжджаємо, ми показуємо умови в яких вони можуть проживати з фотографіями й відео», — зазначив Юрій Малашко.  

За словами начальника Запорізької обласної військової адміністрації саме наочний приклад того, в яких умовах вони можуть мешкати, стає вагомим і родини наважуються виїхати.

Збирають списки дітей та планують вивозити награбоване: що зараз відбувається в окупованому Бердянську.


Читайте також:

Завдали авіаудари та обстріляли з РСЗВ: ворог атакував Запорізьку область, — ФОТО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0