USD: EUR:
... в Запорожье
Як не втратити мотивацію?

Як не втратити мотивацію?

Мотивація – це те, що змушує нас щоранку вставати з теплого ліжка, відмовлятися від тістечок після 18:00 і виконувати нудну роботу. У кожного свій «батіг і пряник», але проблеми виникають схожі: мотивація має неприємну властивість періодично кудись зникати. У такі важкі періоди нам здається, що життя сіре та безнадійне, що поставлена мета ніколи не з’явиться на небокраї, а мрії так і залишаться мріями.

Як знайти мотивацію і почати активно діяти?

Якщо вам складно знайти сили на шляху до ідеальної фігури, піти з посади, яка не приносить задоволення, або розірвати болісні стосунки, вам не вистачає мотивації. Психологи вважають, що досягти мети можна за допомогою простих дій:

  • Спробуйте зменшити кількість запланованих задач – якщо денна «норма» складатиме не 20, а 10 пунктів, ви точно встигнете виконати більшість зобов’язань. Наприкінці дня ви відчуватимете задоволення від продуктивного дня і впевненість у своїх силах.
  • Візуалізуйте свою мрію: створіть mood board з фото Риму, якщо роками мріяли про подорож до столиці Італії, або придбайте розкішну сукню 44 розміру, якщо поки у вас 48.
  • Думайте про матеріальне: якщо робота не приносить задоволення, розплануйте, що саме ви купите після зарплати. Думки про нові сережки, каву у Львові або крутий електровелосипед (ось тут, на Kasta, на вас чекають потужні та бюджетні моделі) стануть чудовим стимулом швидше впоратися з завданням.
  • Шукайте натхнення – виберіть рольову модель! Читайте автобіографії видатних мандрівників, які підкорили Еверест, надихайтеся бізнес-історіями крутих підприємців або підпишіться на Інстаграм фітнес-моделі, яка щодня викладає відео з тренуваннями.
  • Пам’ятайте про смерть: звучить не дуже позитивно, але відчуття того, що наше життя може скінчитися в будь-який момент – реально сильна мотивація. Кажіть слова кохання, які давно тримаєте в голові, або вибирайте нарешті екшн-камери, і вирушайте у подорож – можна просто не встигнути зробити все, про що ви мріяли. Тому поспішайте вже зараз замовити, за посиланням: https://kasta.ua/market/action-camery/ , свою камеру дуже швидко! Встигніть закарбувати найщиріші емоції життя!

Головне не мета, а шлях до неї

І це не просто банальна тема для шкільного твору. Крок за кроком наближаючись до мрії, ми отримуємо щось більше, ніж спортивна фігура або висока зарплата:

·      Ми стаємо впевненими у своїх силах: позитивні результати змушують повірити, що будь-яка праця має винагороду, навіть, якщо вам довелося докласти багато зусиль.

·      Ми навчаємось: наприклад, розуміємо, що про свої плани та ідеї не варто повідомляти у соцмережах. Намагаючись отримати схвалення сторонніх, наша підсвідомість поступово сприймає плани як те, що вже трапилось. Результат – падіння мотивації.

·      Ми набуваємо досвіду і зустрічаємо безліч нових людей, які інколи кардинально змінюють наше життя. А головне, ми отримуємо 100% впевненість у тому, що вибрали хорошу мету і йдемо у правильному напрямку.

0