USD: EUR:
... в Запорожье
Рішення МОЗ: усі планові операції і госпіталізації в Україні тепер під забороною

Рішення МОЗ: усі планові операції і госпіталізації в Україні тепер під забороною

У Міністерстві охорони здоров’я заявили, що всі планові операції і госпіталізації в Україні будуть заборонені. Заборона почала діяти з понеділка.

Про це заявив на брифінгу головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. Він заявив, що ситуація з коронавірусом вкрай напружена. Також зазначив, що поки країна справляється з напливом хворих.

«З понеділка всі планові операції і госпіталізації в наших лікарнях заборонені. Лікарні приймають тільки ургентних хворих і з Covid-19», — зазначив Ляшко.


Читайте також:

Представники запорізького ресторанного бізнесу мітингуватимуть під обласною радою

“УЗ” відновила продаж квитків з Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

Татьяна2020-11-15 12:48:22
Это просто бред !!! как можно отказать больному в операции, если есть показания к этой операции ???...в стране происходит какой то абсурд...а может такая "политика" с медициной это чья то цель ???
Закон2020-11-15 07:37:21
Сегодня плановая операция, а завтра она перейдет во внеплановую.
Олег2020-11-10 00:15:54
Вместо того чтобы строить новые больницы как в Китае (кляты коммуняки!)или хотя бы подготовить отдельные помещения и мобилизовать дополнительный мед. персонал, мы закрываем двери больниц для плановых операций. Вопрос , а зачем? Не погибнет ли больше людей от отсутствия мед. помощи по остальным заболеваниям чем спасут от ковида19? Или медицины у нас совсем нет? Что уже приходится отказывать одним , что бы спасти других?
Приплыли2020-11-09 18:41:04
Закрыть роддомы?