USD: EUR:
... в Запорожье
Незабаром в Запорізькій області може відновитися навчальний процес

Незабаром в Запорізькій області може відновитися навчальний процес

Наразі освітній процес тимчасово припинено через воєнний стан.

Так, директорка департаменту освіти і науки ЗОВА Людмила Бухаріна повідомила, що до кінця цього тижня навчання точно не відновлять.

— Ще раз підкреслюю — це тимчасово. Наприкінці тижня ми будемо переглядати це рішення і, можливо, ми повернемось до дистанційної форми навчання. Наразі на цьому тижні воно тимчасово призупинене, — повідомляє Бухаріна.

Що стосується завдань, що виконують освітяни,  було надіслано рекомендаційний лист, де  зазначалося, яким чином освітяни можуть бути задіяні та які завдання військової адміністрації вони виконують. 

Так, департамент освіти і науки пропонує учасникам освітнього процесу, учням і педагогічним працівникам долучитись до Всеукраїнської школи онлайн на сайті Міністерства освіти і науки. Сформовано єдиний розклад з 1 по 11 клас, до якого можна долучитись і дивитись відеоуроки, а у майбутньому — телеуроки. Ці уроки будуть доступні усім, хто має доступ до інтернету. 

Людмила Бухаріна зазначила, що є багато різних ресурсів, про які повідомляють у всіх чатах. Департамент має постійний зв’язок з усіма начальниками управлінь освіти та керівниками навчальних закладів, навіть на тимчасово окупованих територіях. Департамент освіти та науки робить усе, аби не бути виключеним з процесу навчання.


Читайте також:

Ще один ексклюзив: запорізький краєзнавець опублікував авторську онлайн-екскурсію старим Олександрівськом

У Запоріжжі відкривають територіальні інформаційні центри та закликають запоріжців стати на захист свого дому

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0