USD: EUR:
... в Запорожье
Для навчання дошкільнят серія Дивосвіт Федієнко Василь ВД «Школа»

Для навчання дошкільнят серія Дивосвіт Федієнко Василь ВД «Школа»

Зазвичай перед батьками постають питання про те, який зошит для дитини дошкільного віку краще купити; чи не заскладні завдання та вправи, наскільки корисна та актуальна інформація, як займатися з маленьким учнем, який обсяг та час заняття будуть оптимальними тощо. Видавництво «Школа» має великий вибір прописів та робочих зошитів для навчання математики, письма, читання, з розвитку памяті, уваги, мислення, креативності та ін. Вони мають маркування з віком дитини, поради, щоб виконання завдань було більш зрозумілим і доступним не лише в освітніх закладах, а й вдома.

Де придбати всю серію робочих зошитів «Дивосвіт»

Ціна, яку батьки мають сплатити за майбутній успіх своїх дітей, насправді невисока: проведений разом час, щоденне спілкування, обговорення дивовижних відкритів дошколярика, згодом успіхи або невдачі в школі. Розпочати заняття з 4+ років (відповідно до рекомендації методистів) можна із робочими зошитами «Дивоствіт». У виданнях серії закладено принцип інтегрованого навчання, тож систематичне опанування нових відомостей з різних наук допоможете малюку поступово засвоїти матеріал в легкий спосіб.

Домашні заняття за сучасними професійно укладеними зошитами від видавництва «Школа» стануть незамінним помічником в підготовці до школи. Українська мова посібників здебільшого має вирішальне значення під час знайомства з математичними, лінгвістичними поняттями, вивчення явищ природи тощо, тому що згодом буде непросто адаптуватися до термінології, якщо та спочатку була засвоєна російською.

Чого навчають зошити «Дивоствіт»

У сучасному світі важливо вчасно й обережно наповнювати малюків загальними та спеціальними знаннями. Дитячі дошкільні навчальні заклади турбуються про всебічний повноцінний розвиток малечі й контролюють відповідність необхідного обсягу знань згідно з віковими особливостями. Однак, якщо у батьків є така можливість, спільні заняття з дітьми вдома в атмосфері спокою та затишку будуть вельми корисними. Видавництво «Школа» пропонує зошити «Дивосвіт» з вправами для розвитку дітей віком від 4 та від 5 років:

  1. «Вивчаємо літери»
  2. «Мовлення дитини»
  3. «Математика та логіка»
  4. «Підготовка руки до письма»
  5. «Пам’ять, увага та мислення»
  6. «Природне довкілля»
  7. «Дитина і суспільство»

Завдання посібників («Дивосвіт» Федієнко В.) відповідають Базовому компоненту дошкільної освіти в Україні, а отже враховують особливості сприймання дитиною дошкільного віку навчального матеріалу.

Учень дізнається, як правильно тримати руку під час написання букв та графічних символів у письмових вправах, розумітиме певні суспільні норми та правила, закони природи, почне з повагою ставитися до дорослих, берегтиме довкілля та ін. Логіка та пам’ять маляти, розвинуті в дошкільному віці, полегшать сприймання й запам’ятовування вивченого в шкільні роки.

Придбати цю та інші серії для навчання ви можете в офіційному інтернет-магазині Видавничого дому «Школа». Щоб стежити за періодичними акціями, коли ціни на товари знижені, підписуйтесь на новини сайту. Доставка в межах України здійснюється коштом видавництва при замовленні від 400 грн.

0