USD: EUR:
... в Запорожье
Росіяни посилили репресії проти працівників Запорізької АЕС

Росіяни посилили репресії проти працівників Запорізької АЕС

Рашисти жорстоко б’ють співробітників електростанції  та викрадають їх прямо з робочих місць.

Про це повідомляє Енергоатом.

Вчора, 8 грудня, російські військові вдерлися до приміщення, в якому розташоване управління соціальних програм ЗАЕС, та у присутності інших працівників сильно побили начальника управління Олексія Трубенкова та його заступника Юрія Андросова. Після жорстокого побиття загарбники вивели їх з приміщення та вивезли в невідомому напрямку.

Крім того, рашисти затримали та «кинули на підвал» начальника зміни ЗАЕС Костянтина Бейнера, котрий є ліцензованою особою й безпосередньо відповідає за ядерну і радіаційну безпеку.

«Такими діями окупанти намагаються домогтися лояльності до себе від мужнього проукраїнського персоналу станції, збільшити кількість переведень працівників у фейкове АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», яким керує росатом, та відзвітувати путіну про підтримку українським персоналом фашистських терористичних дій росії», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають в Енергоатомі, загарбникам це не вдається, позаяк персонал чинить опір.

Енергоатом вчергове звернувся до генерального директора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі й усієї світової спільноти із закликом докласти всіх зусиль та провести всі можливі заходи для звільнення працівників ЗАЕС із полону російських терористів.

На Запорізькій АЕС звільнили та позбавили ліцензії інженера, якого окупанти призначили керівником станції


Читайте також:

Рашисти готують чергові провокації на Запорізькій АЕС

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0