USD: EUR:
... в Запорожье
У Мелітополі російські окупанти незаконно призначили

У Мелітополі російські окупанти незаконно призначили "в.о.мера"

Російські окупанти призначили “в.о. мера” Мелітополя. Місце законно обраного міського голови Івана Федорова, котрого позавчора викрали російські окупанти, зайняла депутатка місцевої ради Галина Данильченко.

Вчора ввечері колаборантка вже звернулася до мешканців міста з екранів телебачення, яке також захопили російські окупанти.

У своєму “зверненні” призначена окупантами “в.о. мера” закликала жителів міста адаптуватися до “нової дійсності, щоб якнайшвидше почати жити по-новому”. Данильченко запросила інших депутатів до “співпраці”, заявила про формування “комітету народних обранців” міста замість Мелітопольської міської ради, а учасників щоденних проукраїнських акцій закликала не “дестабілізувати ситуацію, закликаючи до екстремістських дій”.

Олександр Старух, очільник Запорізької обласної військової адміністрації, у соціальній мережі звернувся до Галини Данильченко: “Зрада Батьківщини – найганебніший злочин. До зрадників ніколи не було, немає і не буде пощади. Зрада не має національності, віку та статі. Доля зрадника завжди одна – зневага та забуття!”

Своєю чергою, депутати Мелітопольської міськради провели позачергову сесію, під час якої звернулися до президента Зеленського та Генеральної прокурорки Ірини Венедиктової. Вони розповіли про ситуацію у місті:


Читайте також:

Російські військові викрали мера ще одного міста Запорізької області

Окупанти обстріляли населений пункт в Запорізькій області з “Градів”, — ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

4

S*unduk2022-03-14 18:54:03
шепотом верните меня. классная песня.
Местные жители2022-03-13 14:17:02
Наш мэр Иван Федоров,верните мэра!!!!
Михаил2022-03-13 14:08:21
УБИТЬ ФАШИСТСКУ ПОДСТИЛКУ.
Мелитополь2022-03-13 13:53:29
Наш законно избранный мэр Мелитополя -Иван Федоров! А эту мразь Галю подстилку фашистскую,никто и никогда не признает! Мелитополь- это Украина!