USD: EUR:
... в Запорожье
Російські окупанти захопили в Енергодарі порожні адмінбудівлі, — ФОТО

Російські окупанти захопили в Енергодарі порожні адмінбудівлі, — ФОТО

“Енергоатом” доповів, як складаються справи у міста Енергодар. Наразі відомо, що російські війська захопили порожні адміністративні будівлі.

Станом на сьогодні, 5 березня, у місті Енергодар знаходяться російські окупанти. Представники держпідприємства “Енергоатом” повідомили, що росіяни продовжують захоплювати адміністративні приміщення – при цьому, порожні.

“Ворог абсолютно не орієнтується на місцевості і допомоги від жителів не отримує. Якщо у вас є фото- чи відеоматеріали з обстрілами Запорізької АЕС, їх наслідками або ситуацією в Енергодарі, надсилайте їх нам (вказуйте час та дату): @EnergoatomNewsOffer_bot” – пишуть на сторінці “Енергоатому”.

Як вже писав «Перший Запорізький», найбільшу атомну електростанцію Європи після важких боїв на вулицях міста Енергодара захопили військові сили Російської Федерації. Під час нічного штурму Запорізької АЕС загинули троє українських військових: ще двоє – у лікарні.

Було пошкоджено будівлі промислового комплексу станції. Радіаційний фон – у межах норми. Місто захоплене військовими силами Російської Федерації. Оперативний персонал АЕС контролює стан енергоблоків та забезпечує їх експлуатацію. Із шести енергоблоків працює лише один – №4.


Читайте також:

У Запорізькій області сьогодні тривали бої біля міст Оріхів та Пологи

У Запорізькій області Збройні Сили України продовжують ліквідувати противника: загарбник деморалізований і несе втрати

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0