USD: EUR:
... в Запорожье
Зруйнували церкву: у ніч на Великдень рашисти завдали масованого ракетного удару по Запоріжжю та Запорізькому району, – ФОТО, ВІДЕО

Зруйнували церкву: у ніч на Великдень рашисти завдали масованого ракетного удару по Запоріжжю та Запорізькому району, – ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні вночі, 16 квітня, російські окупаційні війська здійснили ракетний удар по Запоріжжю та Запорізькому району.

Про це повідомляє Запорізька ОВА та ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Близько 2:45 жителі деяких районів Запоріжжя почули звуки вибухів, одразу після чого розпочалася повітряна тривога. Як повідомляли місцеві партизани, російські війська вдарили з окупованої території Запорізької області – містечка Молочанськ – з зенітно-ракетних комплексів С-300. За їхньою іформацією, декілька ракет С-300 розірвалися в повітрі недалеко від місця запуску – в Пологівському районі.

Як стало відомо з офіційних джерел, в обласному центрі ворог поцілив у зелену зону. На місці події – уламки ракети та величезні воронки. Наслідки пошкоджень від вибухової хвилі наразі встановлюються.

Крім того, у ніч на 16 квітня, російська армія завдала ракетного удару по Запорізькому району. Ворожою ракетою зруйнована церква у населеному пункті передмістя Запоріжжя – храм Архістратига Божия Михайла у селищі Комишуваха. В момент удару в церкві не проводили службу. Руйнувань зазнали й будівлі поруч.

На місці події працюють відповідні служби.

Нагадаємо, що Запорізька ОВА закликає громадян поводитися відповідально під час проведення богослужінь та релігійних обрядів. А керівникам християнських релігійних конфесій Запорізької області рекомендували не допускати масового скупчення людей під час богослужінь та освячення пасок та максимально перенести богослужіння в режим онлайн.

Росіяни завдали черговий авіаудар по Оріхову: повністю зруйновано спортивну школу та підприємство, – ФОТО, ВІДЕО


Читайте також:

Російські окупанти продовжують обстрілювати міста та села Запорізької області: за добу – 16 повідомлень про руйнування

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0