USD: EUR:
... в Запорожье
Зруйновано будинки, пошкоджено критичну інфраструктуру: ворог атакував Запорізький район ракетами Х-35 та С-300

Зруйновано будинки, пошкоджено критичну інфраструктуру: ворог атакував Запорізький район ракетами Х-35 та С-300

Минулої доби, 15 серпня, військові російської окупаційної армії завдали 100 ударів по 26 населених пунктах Запорізької області. Російські загарбники атакували ракетами С-300 та Х-35, застосували авіацію, артилерію, реактивні системи залпового вогню та безпілотні літальні апарати.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Ракетами С-300 та Х-35 російські окупаційні війська завдали удари по селу Таврійське Запорізького району. Удари припали на об’єкти житлової та критичної інфраструктури. Зруйновано кілька будинків місцевих мешканців, пошкоджено адміністративні приміщення та господарські будівлі.

Також, як раніше повідомляв «Перший Запорізький», чотирма ракетами С-300 рано-вранці 15 серпня ворог обстріляв Степове. Окупанти поцілили по території гімназії. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено будівлі навчального закладу та дитячого садка, а також кілька прилеглих будинків.

Внаслідок російської агресії осколкові поранення рук та ніг отримала 34-річна жінка. Вона проходить лікування амбулаторно.

За добу до поліції надійшло 48 повідомлень про руйнування. За фактом скоєння Росії воєнних злочинів слідчі поліції та Служби безпеки України відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

У Запорізькій ОВА прокоментували інформацію про теракт на ЗАЕС


Читайте також:

У Запорізькій області окупанти посилюють лінії оборони та будують нові споруди

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0