USD: EUR:
... в Запорожье
Рашисти на вихідних 170 разів обстріляли мирні міста та села Запорізької області: є руйнування, загинула людина, – ФОТО

Рашисти на вихідних 170 разів обстріляли мирні міста та села Запорізької області: є руйнування, загинула людина, – ФОТО

Протягом минулих вихідних, 11 та 12 лютого, російські терористи обстріляли об’єкти цивільної та житлової інфраструктури населених пунктів Запорізького, Пологівського та Василівського районів.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

За дві доби рашисти завдали понад 170 ударів по території Запорізької області. Влучання зафіксовані у Вільнянську, Дружелюбівці, Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новоандріївці, Новоданилівці, Чарівному, Червоному, Ольгівському, Малинівці, Білогір’ї, Малій Токмачці, Магдалинівці, Староукраїнкому, Темирівці, Степногірську, Степовому, Кам’янському, Щербаках.

11 лютого російські військові поцілили із зенітно-ракетного комплексу «С-300» в приватний сектор міста Вільнянськ. Ракета влучила в територію приватного домоволодіння. В результаті цього в найближчих до осередка вибуху будівлях вибиті вікна і двері, пошкоджені дахи та господарчі споруди.

У Дружелюбівці Запорізького району в результаті ударів дронами-камікадзе «Shahed 136», частково зруйнована складська будівля фермерського господарства з послідуючим займанням уламків конструкцій. Пожежу нейтралізували працівники ДСНС. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Вкотре під ворожим вогнем опинився Степногірськ. Без вікон та з пошкодженими дверима залишився багатоповерховий будинок. 70-річна пенсіонерка, яка в цей час перебувала на прибудинковій території, отримала поранення, не сумісні з життям.

За зібраними матеріалами слідчі поліції та управління СБУ відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Рашисти обстріляли з артилерії Степногірськ Запорізької області: загинула жінка, є руйнування, – ФОТО


Читайте також:

На Запорізькому напрямку українські захисники відбили атаку російської армії у Пологівському районі

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0