USD: EUR:
... в Запорожье
Рашистські війська вкотре обстріляли Оріхів: є постраждалі мирні жителі, – ФОТО

Рашистські війська вкотре обстріляли Оріхів: є постраждалі мирні жителі, – ФОТО

Вчора, 8 серпня, до органів поліції надійшло 12 повідомлень про збройну агресію ворожої армії проти мирного населення Запорізького краю.

Про це повідомляють в обласному управлінні Національної поліції.

Минулої доби під артилерійський обстріл потрапили об’єкти цивільної інфраструктури в місті Оріхів та селі Новояковлівка Оріхівського району.

В Оріхові в одне з  житлових приміщень ракетний снаряд потрапив прямо всередину. В результаті залишилися деформованими стіни та дахове покриття, також зруйнована кухня та ванна кімната. В інших домівках ударною хвилею потрощило вікна та фасади домівок.

Оріхівці повідомили про зруйновані присадибні ділянки, гаражі з автомобілями та інші господарчі будівлі, а також ушкоджені внаслідок збройної агресії квартири. 

До органів поліції надійшло повідомлення про поранених громадян, яких після чергового «визволення» з травмами різного ступеню тяжкості доставлено до медичного закладу.

За фактами збройних злочинів співробітники поліції зібрали необхідні матеріали та передали їх до управління СБУ в Запорізькій області для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Російська армія знову обстріляла Оріхів з реактивних систем залпового вогню: зруйновані приватні будинки, – ФОТО


Читайте також:

У Мелітополі HIMARS знову завдали удару по пунктам дислокації російських військ: пролунало 10 вибухів, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0