USD: EUR:
... в Запорожье
Ракетний удар по Запоріжжю: на Хортиці гасили пожежу площею 500 квадратних метрів

Ракетний удар по Запоріжжю: на Хортиці гасили пожежу площею 500 квадратних метрів

Вчора, 12 травня, близько 10:00 російські війська запустили крилату ракету по Запоріжжю. Ракета потрапила до заповідної частини Хортиці. На щастя, постраждалих та руйнувань не було, але на острові сталася масштабна пожежа.

Як повідомляє обласне управління ДСНС, вогонь охопив близько 500 квадратних метрів заповідної зони.

Пожежу загасили рятувальники. Від ГУ ДСНС залучалися три одиниці техніки та 16 рятувальників.

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко повідомив, що будівлі Національного заповідника «Хортиця» від ракетного удару не постраждали, ракета влучила поряд із музеями та адмінбудинками.

На Запоріжжі російські війська дві години обстрілювали «Градами» Гуляйполе, – ВІДЕО


Читайте також:

Окупанти обстріляли житлові будинки у трьох населених пунктах Запорізької області: троє людей загинуло та 11 поранено, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Чорнобаївка2022-05-13 18:29:30
Это информационная война. Посмотрите сколько людей в рашке зомбированные. Они верят в мифических нацистов. При этом рашисты убивают мирное население Украины. Они понесут наказание перед Богом. Украина обязательно победит. А рашка будет жить изгоем. В нищите, в разрухе, в стране- концлагере и будут гореть в аду.
Обозреватель2022-05-13 17:58:34
Интересно,сколько вам русским пропагандонам платят,чтобы вы здесь изо дня в день в комментах свою херню писали? При чем пишут здесь два- три рашиста в основном одно и тоже,один почерк,один мотив,одна тема про салорейх,и русских освободителей,админы но реально фильтруйте комменты и блокируйте этих ублюдков.