USD: EUR:
... в Запорожье
Перевіряють на причетність до диверсій та розвідки: правоохоронець із Запоріжжя зберігав у своєму гаражі зброю та вибухівку, — ФОТО

Перевіряють на причетність до диверсій та розвідки: правоохоронець із Запоріжжя зберігав у своєму гаражі зброю та вибухівку, — ФОТО

Запорізького поліцейського затримали, коли він мав намір їхати показувати автомат «покупцеві». У своєму гаражі, на околиці Запоріжжя, фігурант зберігав зброю та вибухівку.

Про це повідомляють у Державному бюро розслідувань.

Під час обшуку в гаражі фігуранта було вилучено: два автомати Калашнікова, ручний протитанковий гранатомет, понад 2000 набоїв, 9 гранат, тротилова шашка, детонатори були заховані серед коробок із цукерками та домашнім мотлохом. Також було виявлено наркотичну речовину. Все вилучене направлено на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Фігуранта справи перевіряється на причетність до диверсійно-розвідувальної діяльності, встановлюються факти розповсюдження та інші місця зберігання зброї, боєприпасів та вибухівки. Також з’ясовується походження арсеналу.

Хвалить окупантів і міркує про подальшу долю ЗАЕС: під суд піде поліцейський-зрадник із Запорізької області.


Читайте також:

Ворог завдав серію ударів по Запорізькій області, — ФОТО.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0