USD: EUR:
... в Запорожье
Зраднику Євгену Балицькому, якого окупанти призначили «губернатором» Запорізької області, оголосили підозру у колабораціонізмі

Зраднику Євгену Балицькому, якого окупанти призначили «губернатором» Запорізької області, оголосили підозру у колабораціонізмі

«Гауляйтер» росіян на тимчасово окупованій частині Запорізької області Євген Балицький отримав підозру у колабораційній діяльності.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

«Цей колишній нардеп-регіонал, який у 2020 році був обраний депутатом облради від «Опозиційного блоку», сприйняв вторгнення російської федерації, як шанс реалізувати власні амбіції, – повідомляють у СБУ. – Він не просто перейшов на бік ворога, а й заручився його підтримкою щодо силового захоплення влади в регіоні. Зокрема, за допомогою загарбників він примусив працівників місцевого самоврядування та комунальних підприємств визнати себе керівником «військово-цивільної адміністрації Запорізької області».

Як вже писав «Перший Запорізький», колишнього народного депутата Євгена Балицького рашисти призначили «головою» окупаційної військово-цивільної адміністрації Запорізької області.

Нагадаємо, що після окупації Мелітополя багаторічну поплічницю Балицького – депутатку Мелітопольської міської ради та директорку його «Мелітопольського заводу підшипників ковзання» Галину Данильченко загарбники «призначили» головою «міської адміністрації». Колега Євгена Балицького по фракції у Запорізькій обласній раді Миколу Пастушенка окупанти призначили «головою» міської адміністрації іншого захопленого російськими військами міста нашого регіону – Дніпрорудного.

Наразі зраднику заочно оголошено про підозру за ч. 5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Соцмережі шокували ціни у супермаркеті, який відкрили окупанти у захопленому Дніпрорудному Запорізької області


Читайте також:

Головне управління розвідки з’ясувало подробиці спроби вбивства співробітника Запорізької АЕС: перехоплення розмови, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0