USD: EUR:
... в Запорожье
Повністю знищено будинки, автомобілі та обстріляно колонію: окупанти знищують Пологівський район, - ФОТО

Повністю знищено будинки, автомобілі та обстріляно колонію: окупанти знищують Пологівський район, - ФОТО

Крім того, 42-річний житель Оріхова під час ворожого обстрілу отримав тяжкі тілесні ушкодження кінцівок. Наразі він перебуває у лікарні.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

Внаслідок обстрілів російськими військовими Оріхова та села Преображенка було пошкоджено обладнання енергопостачання, внаслідок чого більшість будинків місцевих мешканців тривалий час знеструмлено. При цьому в Преображенці окупанти потрапили до кількох будинків, які наразі повністю зруйновані.

Також поліцейські зафіксували кілька нових фактів обстрілів в Оріхові та селі Новоданилівка Оріхівської ОТГ. З’ясовано, що від розриву ракетних снарядів пошкоджено будинки та всю прибудинкову територію: розбито вікна у приміщеннях, пошкоджено шиферне покриття на дахах, зруйновано паркани у дворах мешканців.

У багатьох будинках сталося спалах, про що також надійшли повідомлення як від місцевих жителів, так і від працівників ДСНС. Деякі будинки вигоріли вщент, деякі – частково пошкоджені. Також жителі Оріхова повідомили, що від розриву ракетних снарядів у їхніх будинках розбили дахи та вилетіли вікна. Залишилися зруйнованими двори, гаражі та інші прибудовані будинки.

Від прильотів ушкодження отримав авто-, мототранспорт, що знаходився у дворах оріхівців.

Окрім житла, російські злочинці обстріляли Оріхівську ветлікарню. В результаті – пошкоджений двір, зірвані двері, вилетіли вікна. Зруйновано п’ять ремонтних боксів, розташованих на території медичного закладу разом з автотранспортом, що знаходився там.

Також минулої доби до поліції надійшла інформація про те, що російські злочинці обстріляли територію виправної колонії в селі Мала Токмачка. Внаслідок збройної атаки пошкоджено парканну огорожу, альтанку, ліхтарі освітлені та одне з приміщень колонії – у ньому вибиті вікна, зруйновані стіни та фасад.

Раніше повідомляли, що підрозділи окупаційних військ накопичилися на одному з місцевих підприємств міста Пологи. За допомогою безпілотників наші захисники скоригували удари артилерії по складу боєприпасів та ворожої техніки. Усю ніч місцеві жителі бачили, як детонували ворожі снаряди, що знаходилися на цій базі. В результаті вороже угруповання було повністю знищено.

Читайте також:

В окупованій Розівці п’яні окупанти на чолі з комендантом «ДНР» розбилися на БТРі

У Пологівському районі наші військові накрили “Гради” окупантів разом із боєкомплектом, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0