USD: EUR:
... в Запорожье
Поліція розшукує запоріжця, який напідпитку накинувся на водія маршрутки, бо не бажав платити за проїзд

Поліція розшукує запоріжця, який напідпитку накинувся на водія маршрутки, бо не бажав платити за проїзд

Вчора, 19 січня, на території Шевченківського району у Запоріжжі між водієм маршрутного таксі та пасажиром-хуліганом стався конфлікт.

Поліцейські розшукують порушника, який, у стані алкогольного сп’яніння, 19 січня сів в маршрутне таксі №4 та спровокував конфлікт та бійку із водієм, не бажаючи платити за проїзд: він спочатку кидався на керманича з кулаками, потім погрожував водію ножем, а наостанок розбив водійське скло, жбурнувши в нього пляшку. З місця події порушник втік. У цей час у салоні була ще одна людина, вона не постраждала.

Звертаємось з проханням до водіїв транспортних засобів, які з 17.50 до 18.30 рухались з боку «Гортопа» в напрямку вулиці Іванова або зі сторони відділу поліції №3 до проспекту Соборного та мають записи відеорєєстраторів, надати інформацію за телефонами 287-20-02, 287-22-27“, – сказано на сайті ГУНП Запорізької області.

За даним фактом слідчим відділу поліції № 3 Запорізького районного управління відкрито кримінальне провадження за статтею про хуліганство. Санкція передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Вживаються заходи щодо встановлення особи та місцезнаходження порушника.


Читайте також:

У Запоріжжі вбивці Максима Самофалова зізналися у ще одній розправі: викрали жінку – тіло кинули у річку, – ФОТО, ВІДЕО

Дитину медикам передала жінка на вулиці: подробиці смерті 4-місячної дівчинки у Запоріжжі, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0