USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС: зафіксовано десять прильотів, - ВІДЕО

Окупанти знову обстріляли Запорізьку АЕС: зафіксовано десять прильотів, - ВІДЕО

Через обстріл не вдалося провести перезмінку. Ситуація на станції залишається контрольованою. Інформація від рашистів про те, що персонал у паніці залишає ЗАЕС – фейкова.

Про це повідомляє Енергоатом.

Сьогодні, 11 серпня, російські військові вкотре обстріляли ЗАЕС. Зафіксовано п’ять «прильотів» у районі комендатури станції – поряд із ділянкою зварювання та сховищем джерел випромінювання.

На невеликій ділянці спалахнула трава, але, на щастя, ніхто не постраждав. Проте ворог на цьому не зупинився.

Ще п’ять «прильотів» сталися в районі пожежної частини, розташованої неподалік ЗАЕС. Внаслідок обстрілу на станції не вдалося вчасно провести «перезмінку». Адже для безпеки атомників автобуси з персоналом наступної зміни повернули назад до Енергодару. Поки ситуація не нормалізується, роботу продовжуватимуть працівники попередньої зміни.

Нагадаємо,на минулому тижні росіяни із артилерії обстріляли Запорізьку АЕС, було зафіксовано три «прильоти». Після російського обстрілу Запорізької АЕС спрацював аварійний захист: відключений один енергоблок, є висока пожежна небезпека.

6 серпня, російські окупанти в черговий раз здійснили ракетні обстріли майданчика Запорізької атомної електростанції та міста Енергодар. Рашисти влучили по майданчику ЗАЕС безпосередньо поруч зі станційним сухим сховищем відпрацьованого ядерного палива.  

7 серпня з’явилася інформація про те, що ЗС РФ замінували важливі об’єкти Запорізької АЕС і пригрозили підірвати атомну електростанцію у разі, якщо українська армія піде у контрнаступ.

Читайте також:

У Мелітополі вночі підірвали захоплений окупантами сервісний центр МВС, – ФОТО

На Запорізькому напрямку строковик Нацгвардії збив ворожий штурмовик, – ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0