USD: EUR:
... в Запорожье
Окупанти п'ять разів за добу атакували українські позиції на Оріхівському напрямку

Окупанти п'ять разів за добу атакували українські позиції на Оріхівському напрямку

На Оріхівському напрямку окупанти здійснили п’ять атак на позиції українських захисників в районах Роботиного Запорізької області та Старомайорського Донецької області. Авіаційних ударів зазнала Малинівка Запорізької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 31 березня.

Протягом минулої доби на всьому українському фронті відбулося 85 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 17 ракетних та 83 авіаційних удари, здійснив 87 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах.

У ніч на 31 березня загарбники атакували Україну керованою авіаційною ракетою Х-59 з тимчасово окупованої території Запорізької області, 14 крилатими ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95мс з Саратовської області РФ, балістичною ракетою «Іскандер-М» з Криму та 11 ударними БпЛА типу «Shahed». Знищено 18 повітряних цілей: дев’ять ракет та дев’ять безпілотників.

Нагадаємо, окупанти завдали впродовж доби, 30 березня, 343 удари по восьми населених пунктах Запорізької області. Внаслідок російського обстрілу Пологівського району травмована 12-річна дитина, хлопчик отримав контузію.

Місія МАГАТЕ зафіксувала звуки артилерійських пострілів з території Запорізької АЕС


Читайте також:

У Запорізькій області встановили особи ще сімох колаборантів, які переслідують, затримують та репресують мешканців в окупації

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0