USD: EUR:
... в Запорожье
Скандальний нардеп Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою до оголошення офіційних результатів

Скандальний нардеп Шевченко привітав Олександра Лукашенка з перемогою до оголошення офіційних результатів

Запорізький народний депутат від партії “Слуга народу” у соціальній мережі привітав Олександра Лукашенка з перемогою на президентських виборах.

Відзначимо, що в Білорусі вчора відбулися президентські вибори, на яких чинний президент країни Олександр Лукашенко за попередніми даними переміг з результатом у 80,23%.

Втім, підрахунок голосів ще не завершився, а нардеп Євген Шевченко вже привітав Лукашенка з перемогою у соціальній мережі достроково. Більшість коментаторів негативно віднеслася до подібного вчинку.

В Мінську почалися сутички, пов’язані з результатами виборів. Вночі почалися сутички протестувальників з силовиками. Затримання відбувалися і в інших містах країни. Правозахисники кажуть про 140 затриманих, правоохоронці ще даних не подавали.


Читайте також:

Дочекалися: в Запоріжжі побудують притулок для тварин

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

3

Лика2020-08-10 20:17:42
Вот и молодец, что поздравил. Уважаю. А достроково Александра Григорьевича поздравили: Китай, Турция, бывшие Союзные республики.
Незнайка2020-08-10 17:24:39
Да! Несколько сотен не согласны! Интересно, почему они проголосовали "За", а потом протестуют. Заплатили? Как в Украине.
Бульбаш2020-08-10 14:21:24
Да ни каких схваток в Беларуси нет! Народ радуется, абы не такой, как вальцман.